Ajnspric pumpa???

Ajnspric pumpa???

Član
Ako moze neko da mi predlozi gdje mogu kupiti ajnspric pumpu za audi 80 1.8S, 66kW:icon_question::icon_question:
 
Član
ZELA GTI je napisao(la):
Svaki bolji auto dijelovi bi trebali imati tu pumpu.

U čemu je problem?

Problem je sto ne zuji kad dam kontakt, i nemoze upaliti nikako na benzin...juce sam direktno doveo struju sa akumulatora na nju i nista, samo varnici, znaci da je otisla skroz..

a nema je autodijelovima jer sam obisao pola grada, cak sam isao i u kiseljak u autodijelove SKORO i oni su jedini koji imaju al je cijena 280km i to moram cekati da je naruce
 
Član
imam ti ja od golfa 1,8 16V..sad ne znam da li ti odgovara..kako sam skontao na neke i odgovara..ako zna mozel mu ova pumpa neka kaze..
 
Član
hvala svima, nasao sam pumpu od audi-a 2.0 ajnspric 83 kw pa cemo vidjeti hocel moci, mada sam odmah vidio da ce biti prepravki :icon_smile:
 
Član
Druze moze ti i ta pumpa, moze ti cak i od audia a6 pumpa. U sustini sto je jaca pumpa, to ce ti duze trajati.Nemoj samo zaboraviti i filter (to je onaj veliki pored pumpe, ako ga imas) da zamjenis. Zbog njega strada pumpa a on se mora mijenjati svakih 15000 km.
Pricam ti sve ovo iz iskustva.
Pozz
 
Član
postavljena pumpa od 2.0 i sve radi kako treba, ja zadovoljan..nema znaci variranja u obrtaji isto tako ne trza gas u brzina....

pozzz
 
Top