CoL3 BHT Ovisnik 28.02.2010 #31 eno ima tamo u temi,nisam planirao uopce nesto sl. kao prije,al opet ide malo siroko:lol:
IGY Član 28.02.2010 #32 edo_16v je napisao(la): @IGY ja ti juce ili prekljuce vidio auto u gradu na celicarama Kliknite za proširenje... moguce prekuce, tj u petak preko dana, u petak oko 7 navece navrnute 16-ke auto na pranje i cooliranje po gradu
edo_16v je napisao(la): @IGY ja ti juce ili prekljuce vidio auto u gradu na celicarama Kliknite za proširenje... moguce prekuce, tj u petak preko dana, u petak oko 7 navece navrnute 16-ke auto na pranje i cooliranje po gradu
ErRoR Član 02.03.2010 #33 Cim nađem gume za naprijed nabacujem fele, a racunam da cu gume naci do aprila tako da ce i fele na auto do aprila Eo danas snijega...
Cim nađem gume za naprijed nabacujem fele, a racunam da cu gume naci do aprila tako da ce i fele na auto do aprila Eo danas snijega...
CrueL Član 03.03.2010 #40 ja vec stavio felge i ljetne gume :icon_smile:,,,nemogu cekat april:icon_biggrin:
G GrandMaster Član 04.03.2010 #45 Planirao sam krajem marta, a stavio bi ih mnogo ranije, ali cesta putovanja preko karaula i prevoja...
Planirao sam krajem marta, a stavio bi ih mnogo ranije, ali cesta putovanja preko karaula i prevoja...