Lexillium je napisao(la):Volan se prilikom voznje haba,dok niko dok vozi ne drzi se sa airbag.Znaci samo habanje-opadanje,gulenje i mjenjanje farbe:icon_smile:
pa kako je onda iste boje kod nekih auta,nije drzao ruke na airbagu :icon_smile:Dzeniii je napisao(la):pogotov je to vidjljivo kod vw vozila, bas je mal broj vozila gdje je potpuno ista boja airbaga i volana
Dzeniii je napisao(la):ima i drugih nacina da se provjeri jel auto udarano il nije, nije samo airbag taj koji daje informacije
inače znam ja čovjeka sto prodaje ovo auto , njegova auta stoje ispred nurkic benzinske pumpe
golff je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ima i drugih nacina da se provjeri jel auto udarano il nije, nije samo airbag taj koji daje informacije
inače znam ja čovjeka sto prodaje ovo auto , njegova auta stoje ispred nurkic benzinske pumpe
I kakav ti je komsija kao trgovac :lol: mislim da li je muljator
Dzeniii je napisao(la):golff je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ima i drugih nacina da se provjeri jel auto udarano il nije, nije samo airbag taj koji daje informacije
sta te briga kakav je ne kupujes ti covjeka, kupujes auto :icon_biggrin:
uzmi pasata i otjeraj bilo gdje na pregled ne moras sad trazit nipex inter auto dzaba bacat njima pare kad ce ti i oni uradit dijagnostiku ko i svaki normalan majstor i malo trap ovo ono
Dzeniii je napisao(la):golff je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ima i drugih nacina da se provjeri jel auto udarano il nije, nije samo airbag taj koji daje informacije
sta te briga kakav je ne kupujes ti covjeka, kupujes auto :icon_biggrin:
uzmi pasata i otjeraj bilo gdje na pregled ne moras sad trazit nipex inter auto dzaba bacat njima pare kad ce ti i oni uradit dijagnostiku ko i svaki normalan majstor i malo trap ovo ono
allroad je napisao(la):Ako bas hoces passata da nije udaran, da nije vracana kilometraza, morat ces ga malo vise platiti al ima jedan takav
Prva ruka, 2002 godina, 131KS, 240000km, sve orginal na autu, 10 godina se vozi na 15-kama, redovno servisiran itd..ako te zanima ima pp javi se