Pa mora bit zakucan :icon_biggrin: Jel german il' nije ? :icon_smile:soffa je napisao(la):dimenzije druze dimenzije pa ces vidjeti koji je duzi koji kraci.....mada nisam ni ja gledo to moram provjeriti aa rad super ispao....jesi ga zakucooo...
Da,nakrivljena je na lijevu stranu i malo je "spljostena" pa ne prirodno izgleda .. ali imam neku ideju za felugu prednju,ubacicu sliku cim zavrsim :icon_biggrin:C.Norris je napisao(la):dobar rad, nista pretjerano ali uredno . jedino mi je prednja felga malo off. ne znam .. ko da je iskrivljena hehe
Ove felge su mi se nekako svidjale i uklapale.Mozda tebi ne,ali svi imamo svoj ukus.Da,na drugoj slici se vidii prelaz ,nisam se dovoljno posvetio tome,ali ja mislim da na ovoj trecoj se i ne vidi toliko ta nijansa :icon_question: Hvala soffa,tvoji savjeti mi dosta znace,od boljih se ucisoffa je napisao(la):pa sto i felge nisi zamjenio ali dobro je ispalo samo nijanse boje primjete se malo na braniku ali treca slika super ispala....
Hvala na kritikama,trudicu se da ubuduce ispravimGolFanatiCars je napisao(la):meni je sve super osim ove crte nije da se ne uklapa nego je trebala da ide ovalno pa prati liniju pada, pogotovo na krovu dolazi do izrazaja kao da u koso zavrsava
soffa je napisao(la):opet te felge nekako mi mutno izgledaju i da su crne mozda bi efekat bio bolji ovdje se puno diskovi vide nije kao na prvoj slici...ostalo super meni se svidja samo mi felge ne pasu..opet svako ima svoj ukus....