Ja jesam proklizao, nije da nisam, ali uvek sam savladao to. Bas iz tog razloga vise verujem u upoznvanje mogucnosti sebe i svog vozila nego verovanje u laznu nadmoc elektronskih pomagala.
Tjuner-filozof nema nikakve veze sa bilo kakvim elektronskim pomagalima nego sa nacinom modifikovanja mog auta naspram drugih ljudi koji u vecini to rade na drugi nacin. Tako da ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom cak i bez znanja ovog prethodnog napisanog, prosto ne vidim kako tjuner-filozof moze da se shvati kao lazov i nesposoban za objektivnost? Ako moze pojasnjenje?
Lose si pogledao snimak i preporucujem da ga pogledas kada budes u mogucnosti sa zvukom...
Jel da si cuo zvuk, jasno bi cuo isprekidan zvuk kocenja na granici blokade tockova a i video bi zanosenje zadnjice (posledica loseg balansa auta zbog visoke zadnjice tada) koje sam ja momentalno zaustavio popustanjem kocnice (vidi se smanjenje svetlosti stopova) a mozda se to cini sporo ali je brzina dosta veca nego sto mnoga vozila mogu tamo da postignu sto zbog velicine samog kruznog toka sto zbog kvaliteta afalta na kolovozu koji je skroz uglancan.
Svakako da to nije jedini put da sam vozio kroz neku krivinu i da nisam brze od toga vozio. I radio sam i to sto mi rekao i ne vidim sta je problem, kocim koliko uslovi dozvoljavaju, popustim malo kocenje i dok stiskam ponovo sve jace skrenem... Jedino posle toga nikad nisam kocio, uvek sam dodao gas, jedino je to razlika...
U svakom slucaju meni bas svejedno da li ce te voziti sa ili bez ABSa i sta vam je bolje a ni vas ne treba da brine sta cu ja da vozim, verovatnoca da se sretnemo je vrlo mala a jos manja da cemo ucestvovati u nekoj saobracajci pa da ce ABS igrati neku ulogu, ali zaista ne vidim sta je problem poverovati da jedan takav sistem nije svemoguc i da sa odgovarajucom tehnikom voznje moze ravnopravno ponasati i vozilo bez ABS pa cak i bolje u odredjenim uslovima...
ABS - Da, pomaze prosecnom vozacu koji cine vecinu u saobracaju
ABS - Ne, nije svemoguc i sa poznavanjem odgovarajucih tehnika voznja mogu se postici bolji rezultati.
To je jedino sto ja tvrdim i razlog mog javljanja u ovoj temi, a te price da to ne valja ne bi se ugradjivalo u nova vozila i probaj ovo ili ono sa ovim ili onim autom ne vode nigde...
-Suki- je napisao(la):
ali...i u vozilu sa ABS-om kad se dozira kocnica, zaustavni put je isti kao i kod onog koji nema ABS a kocnica je dozirana...ako shumaher vozi oba auta
Apsolutno nije tacno i Sumahera nikad nisam smatrao za nesto specijalno dobrim vozacem, barem ne medju F1 vozacima