Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
posebno mi se svidja sto nema duboke karambolke, to prvo, druga stvar su felge, nisu one tunerske BBS:lol:
unutrasnjost je do jaja, pocev od instrument table do kompletne konzole, malo mi se retrovizori ne svidjaju ali sitni detalj je to
samo mi se retrovizori ne svidjaju,ostalo je sve super...zao mi sto ne vidi kako izgledaju vrata i ona caka sa unutrasnjom bravom,kad je osvjetljeno...
stvarno dvica za pozeliti, da ti je neko pokloni , ne da ti toliko pare ulupas u nju (klasicni bosnjo) :icon_biggrin:
posebno se doimaju neki detalji , kao kamera, zadnja tablica , navigacija, motor, bremse...ma sve
steta sto nije 1.6 dizel samo
...btw. nasao sam si zabavu u pregledavanju ostalih projekata od ovih
Ne bi se zalio nikako na ovakvu dvicu,hehe,svaka im čast.Vrednost se procjenjuje na 40000evra,kod nas kad bi trazio 6000km odmah bi neki napali ti si lud...
Ne bi se zalio nikako na ovakvu dvicu,hehe,svaka im čast.Vrednost se procjenjuje na 40000evra,kod nas kad bi trazio 6000km odmah bi neki napali ti si lud...
pratio sam emisiju...retrovizori jesu bezze al tako je narod odlucio poslije svake emisije su postavljali da gledaoci odluce koje stvari da stave...koliko se sjecam tako je bilo sa motorom,retorvizorima,..