Član
Problem sa audijem A6 C5 2.5 TDI 150 ks čipovan na 180 ks(čip urađen u njemačkoj prije nego što smo auto kupili i ta je snaga upisana u saobraćajnu)
Auto solidno vuče do 3000 rpm(iako ni to nije bog zna što), preko 4000 je mrtav. Nekad uđe u safe mode, nema snage i mora ga se ugasit-upalit i onda opet nekako ide.
Mjenjan je MAF senzor(prije godinu dana) i neki senzor iza fara (valjda je to MAP) Ona dva ventila (n75 i ona drugi) svi vakumi i crijeva pregledani. To je prije par dana promjenuto i provjereno
JA mislim da je još ostala turbina. Ali možda vi još znate neku caku
Evo i grafa
Crveno okretaji zeleno pritisak turbine. 2-3-4 brzina pun gas
Vidite kako u drugoj napumpa preko 1.5 bar i onda spadne pa se talasa, tako i treća i četvrta
Sad neznam koji bi trebao inače biti pritisak turbine i kako se on kreće kroz okretaje, posebno kod mapiranog auta.
Tako da i vi koji mapirate auto napišite koju riječ ako vam nije problem
Auto solidno vuče do 3000 rpm(iako ni to nije bog zna što), preko 4000 je mrtav. Nekad uđe u safe mode, nema snage i mora ga se ugasit-upalit i onda opet nekako ide.
Mjenjan je MAF senzor(prije godinu dana) i neki senzor iza fara (valjda je to MAP) Ona dva ventila (n75 i ona drugi) svi vakumi i crijeva pregledani. To je prije par dana promjenuto i provjereno
JA mislim da je još ostala turbina. Ali možda vi još znate neku caku
Evo i grafa
Crveno okretaji zeleno pritisak turbine. 2-3-4 brzina pun gas
Vidite kako u drugoj napumpa preko 1.5 bar i onda spadne pa se talasa, tako i treća i četvrta
Sad neznam koji bi trebao inače biti pritisak turbine i kako se on kreće kroz okretaje, posebno kod mapiranog auta.
Tako da i vi koji mapirate auto napišite koju riječ ako vam nije problem