Jedan od prevareni sam i ja......nije svota nikakva 50km za obrve farova.........
Narucio jos 15. maja mislio sam uzeti i masku bez znaka kod njega a sreca pa nisam.....od 15. maja da danas sam navracao u BL u A3M min. 20-30 puta i to cisto iz prolaza jer sam radio neki posao(sa starim cisto sezonski,jer sam jos uvjek srednjoskolac)
Od toliko nailazaka zatekao sam ga samo 1 u radnji kad mi je rakao da je bila inspekcija i da nemoze preati robu....
To je bilo prije nekih 3 mjeseca..... ovih dana opet neke poruke preko PM ali ocito nista,nisam znao da su ovoliki ljudi prevareni,al sad znam da defin. od obrva nece biti nista,ida se mogu pomiriti sa tim.....da ga ganjam neda mi se 50km nije puno,kako kome za mene koji jos ide u skolu i jeste,to su moja dva radna dana po 25km citav dan u j*enom kombiju vozam namjestaj,istovaraj,nosi na 4 sprat.........i to sve dok se moji vrsnjaci zaj. i idu na kupanje al zato ja imam 25km a on ima dve marke za skole i 10 za grada vikendom........I licno ja imam dovoljno i da nisam radio ljetos a volim imati neki svoj stek sa strane......no tema
A sto se tice moje maske znaci narucio sam u radnji,nigdje veze sa narucivanjem tuning robe,al kaze covjek cekaj mogu pogledati.....okrenu 2-3 broja kaze ima,javim ti za 2-3 dana,i stvarno to kad sam narucio bio petak u ponedeljak me zove....dosla ona maska da saljem il da dolazis po nju.....e to je posao i odgovornost:icon_coolY
Zato ljudi rijesavaj te to to su ipak velike pare.....
A za sve ostalo sada se obracam samo TAXI-BAR-u jer mislim(znam) da su dosta ozbilni prema ovom poslu....