momci moji dragi ( i djevojke ) dame, gospodo , jel vi kontate da nista ni prvi ni zadnji koje je taj covjek prevario , i to se ponavlja evo vec par puta,
ja znam Za Adi za Audi A3 bijelim, znam evo za tebe , znam jos za dosta momaka koji su imali problema,
neznam zasto jednostavno ne zaboravite da to postoji, i neznam zasto pored firmi koje su ovde u Sarajevu idete bilo gdje vani i ganjate druge ljude, koji su se do sada pokazali kao nepouzdani, naravno cast izuzetcima, ali A3M BiH je samo jedan ogranak i robu koju narucite mora se prvo dopremiti u Sloveniju, iz Slovenije u BiH p aonda do vas,
osim toga iako se doticni predstavlja kao oficijelni , za mnoge brendove nazalost ili na nasu radost smo MI exluzivni zastupnici za BiH, imamo tradiciju , radimo 5 godine vec , imamo mozda i neku zadovoljnu musteriju , OK moze se svakom desiti da robe kasni , ali vise od 7 dana nikako, ja sam dosta puta iz raznoraznih razloga isao na svoju stetu da ispostujem kupce. I opet bi samo daaaa mustearije budu zadovoljne,
neke stvari su skuplje , neke nisu , medjutim ako se radi oficijelno sam proizvodjac diktira cijenu za krajnjeg kupca, i ja se pridrzavam iste dok mogu, cesto iz administrativno - logistickih razloga to nismo u mogucnosti ali vjerujte da sve sto ima u svijetu mozete imati na kucnim vratima, vase je samo da izaberete i porucite.
Takodje nebi sada pricao o onima koje naruce nesto pa odustanu od kupnje, nazalost je tako i meni se desavalo kako da mi roba stoji mjesecima koju je neko narucio pa odustao tako mi se desavalo da neko se pomiri sa tim da mu propadne avans jer nema ili nece da plati ostatak i podigne svoju robu ali sve je to u krugu koji se vrti
Mi smo malo trziste , vjerujte jedna Madjarska ili Poljska proda za 7 dana koliko BiH za godinu i mi svi koji se bavimo ovim poslom to radimo iz meraka i zadovoljstva, i vjerujte ako mislite da se od ovoga moze zivjeti varate se koliko to god smjesno zvucalo ali mjesecne troskove jedna firme tuning oprema koja se proda u BiH nemoze pokriti ( da ne spominjem plate radnika, i slicne stvari .. ) .
Vjerovatno ste primjetili kako je ove godine broj firmi koje se bave ovim poslao se drasticno smanjio pa su sada tu 2 ili 3, to govori o tome koliko je ovakvo poslovanje neodrzivo u nasim uslovima...