zmayich je napisao(la):otmite ga, zavezite ko kera na lanac i nek robuje marka/dan pa kolko je kome duzan, nek vam cisti solju, riba auto, cisti snijeg, usisava, mozete ga i karat kome se ne gadi...mislim da je tako najpostenije!
fakat se s ovim slazem u potpunosti...Benj0 je napisao(la):ma ja idem do kraja ako treba i u sloveniju nacu ga to sam siguran a onda ce vidjet *ebem li ga usta lazljiva al nece se izvuc pa makar i u policiji zavrsio.
darko13 je napisao(la):Što ste više neodlučni i što više čekate svakim danom su vam manje šanse da vidite svoje pare...
zmayich je napisao(la):otmite ga, zavezite ko kera na lanac i nek robuje marka/dan pa kolko je kome duzan, nek vam cisti solju, riba auto, cisti snijeg, usisava, mozete ga i karat kome se ne gadi...mislim da je tako najpostenije!
mazda6 je napisao(la):izvini benjo sto te pitam za sta jhe tebe zaj*ao i koliko ti duguje:icon_question:
Benj0 je napisao(la):mazda6 je napisao(la):izvini benjo sto te pitam za sta jhe tebe zaj*ao i koliko ti duguje:icon_question:
pa pise ti tamo za koliko me za*ebo 1091KM.
Sporting je napisao(la):Sta mislite o ideji angazovanja utjerivaca dugova:icon_rolleyes: