haso je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):
Pitao bi vas ja da vam neko dirne brata,rodjaka,sestru,rodicu ili slicno.Ja prvi bi ga razapeo da dirne mi nekog iz porodice i mladjeg.Jr izgleda da on i dobija batine radi toga sto je dirnuo nekog mladjeg koji je u rod sa jednim od ovih sedmorice.Velika vecina bi nas isto postupila isto,ja prvi.
meni ga vise nije toliko zao ako je on uradio slicno:icon_smile:
Budimo realni,svako se ponasa zastitnicki prema svojoj porodici pogotovo prema mladjim clanovima.Momak od 22 godine mi je napao rodicu i probao je silovat,policija je odradila svoje i dobio je jebenu uslovnu kaznu od 2 godine,ali je zato od mene i od 3 prijatelja dobio tretman koji ce pamtiti do kraja zivota.Eno ga danas pametan i nema finije osobe u gradu.Sistem cesto zakaze,ali zato nikad nece zakazati ljubav prema porodici i vracanje milog za dragog.Nediraj mene o moje necu ni ja tebe ni tvoje.Opet ponavljam mozemo ih osudjivati ali velika vecina bi mu i gore priredila.
Nekazem da trebamo stvoriti divlji zapad od svijeta i zakona ali cesto neko nedobije onoliko koliko zasluzuje,znam dosta ovih kokosara i lopovcica koji se bave kradjom i sl,nijedan nije u zatvoru.Zasto?Zato sto nam je hebeno pravosdje u banani i nema mjesta za kriminalce,a i nemamo bas policiju za pohvalit.Zato su se kriminalci okurazili i rade svasta jer znaju da ce dobiti ili uslovno ili nista jer jednostavno nismo dovoljno uznapredovala drzava da sve kaznjavamo po propisu.Nazalost
Odo ja previse u off,ali za mene su ovakve stvari totalno opravdane i podrzavam ih,jer lako je bilo napasti manjeg od sebe i izivljavati se.Neka sada iskaze tu svoju snagu koju je pokazivao prema rodjaku ili rodici jednog od ovih sedmorice.Ako se nevaram akvo je objasnjenje bilo.
Evo objasnjenje:
The main guy attacking him at the end, him and his little cousin were jumped by the guy they are attacking and several other guys for no reason. This is revenge.
Taj sto ga mlave je napao jednog od ovih i rodjaka mu sa nekoliko likova bez razloga.Znaci priredili su mu isto sto je on njima ali sa jednom razlikom.Ovaj je to zasluzio,stoga momci samo udarajte