takac je napisao(la):Ako je moguce na automatik (provijereno i moguce je automatic sa 3 brzine prepraviti da ima 4), onda bi trebalo da bude i na manuelca, samo pitanje je koliko ta igra dodje...
VR6Boki je napisao(la):Mozes zamjeniti mjenjac, prepravka je moguca, al ne tebi, nego nekome ko ima sve masine da izradi potpuno novi mjenjac.
Nekad je i nemoguce u kuciste mjenjaca sa 5 brzina smjestiti 6 brzina...
madmono je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Mozes zamjeniti mjenjac, prepravka je moguca, al ne tebi, nego nekome ko ima sve masine da izradi potpuno novi mjenjac.
Ma dobro drug kazem ti da sam nasao semu za to da izvodivo je samo je pitanje para..
takac je napisao(la):madmono je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Mozes zamjeniti mjenjac, prepravka je moguca, al ne tebi, nego nekome ko ima sve masine da izradi potpuno novi mjenjac.
Ma dobro drug kazem ti da sam nasao semu za to da izvodivo je samo je pitanje para..
a sto ce ti 6-a brzina ako nije tajna ? Kod raje sto ih ja znam a imaju 6 brzina, razlika potrosnje je zanemariva tako reci, tako da ne vidim sto bi to radio ?