Da ali tako natjeras ljude da oni rade nesto sto prvenstveno sami nisu imali zelju. Misljenja ima svakakvih, ja iskreno da ne idem dublje u ovo necu vise komentarisati jer sam vec u par navrata spomenuo da ne podrzavam nacin na koji se to sve radi. Ako ti se prave humanitarne organizacije i zelis biti govornik onda se spakuj svaki vikend, od grada do grada i sam organizuje evente takvog karaktera da to bude znaci primarna svar, a ne na vec oformljen i gotov event se samo privaljivati. Svakako je za dobrobit drugih al poznato je da je nas narod glup ali eto valjda nije slijep. Niko od nas ne zivi savrseno ali uvijek sam zahvalan dragom Allahu sto sam ziv i zdrav i cijenim to ali i mi imamo svoje probleme i taj event je jedino mjesto gdje covjek pobjegne od realnosti i druzi se, radi sto voli. Ja cu se drugacije psihicki spremiti i otici na humanitarnu organizaciju i maksimalno je podrzati i nikad mi nece biti zao dati ako treba i svoje zadnje pare sto imam u djepu, samo je najbitnije ja kad ih dam dajem od srca i halalim a to je po meni ogromna razlika.