dina je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):dina je napisao(la):Pa to zahvalite prije svega Dakiju, on je to prvo dogovorio, a i vi ste bili korektni ispostovali dogovor gdje da ostavite auta i to je to. Trizex vas je najavio, nije bilo nikakvih problema oko toga.
Hoće li biti vremena ikakvih? Bar ovaj mjesec ?
Vjerovatno si se ponadao da nece, al eto da te malo razocaram
Davor_ je napisao(la):hehehe treba i to znati ali polako i meni je prvi put ucitao CD 30i nesto hz pa izbaci 120+ i raja se poce smijat i podsmijavat i odmah ja ofrlje 50+hz i 140 :lol::lol::lolnda aplauz :lol::lol::lol:
a brpaju 10kice u toyotici fino svidja mi se pravo
dina je napisao(la):Pa to zahvalite prije svega Dakiju, on je to prvo dogovorio, a i vi ste bili korektni ispostovali dogovor gdje da ostavite auta i to je to. Trizex vas je najavio, nije bilo nikakvih problema oko toga.
mirza_mali je napisao(la):dina je napisao(la):Pa to zahvalite prije svega Dakiju, on je to prvo dogovorio, a i vi ste bili korektni ispostovali dogovor gdje da ostavite auta i to je to. Trizex vas je najavio, nije bilo nikakvih problema oko toga.
ja sam platio ulaz i moj frend i momak iz modrice i ekipa jedna iz doboja svi smo sa tuninga i bili na okupu u tz a autima nismo smjeli prici na glavnu kapiju nego sve tamo na cesti ostalo
daki je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):dina je napisao(la):Pa to zahvalite prije svega Dakiju, on je to prvo dogovorio, a i vi ste bili korektni ispostovali dogovor gdje da ostavite auta i to je to. Trizex vas je najavio, nije bilo nikakvih problema oko toga.
ja sam platio ulaz i moj frend i momak iz modrice i ekipa jedna iz doboja svi smo sa tuninga i bili na okupu u tz a autima nismo smjeli prici na glavnu kapiju nego sve tamo na cesti ostalo
Kome ste se prijavili? Covjek nikome ne moze ugoditi... svasta ...
Izvini al ja te i ne poznajem :icon_question:
daki je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):dina je napisao(la):Pa to zahvalite prije svega Dakiju, on je to prvo dogovorio, a i vi ste bili korektni ispostovali dogovor gdje da ostavite auta i to je to. Trizex vas je najavio, nije bilo nikakvih problema oko toga.
Kome ste se prijavili? Covjek nikome ne moze ugoditi... svasta ...
Izvini al ja te i ne poznajem :icon_question:
mirza_mali je napisao(la):ispada ja da se samo zalim jer sto mi smeta ja to govorim moja astra, honda civic crna, zuta calibra, bijeli pezo, hmmm cek dok se sjetim koja su jos auta bila svi smo mi ostali na cesti tamo
mirza_mali je napisao(la):ispada ja da se samo zalim jer sto mi smeta ja to govorim moja astra, honda civic crna, zuta calibra, bijeli pezo, hmmm cek dok se sjetim koja su jos auta bila svi smo mi ostali na cesti tamo