kile ja nisam vidio da se neko smijao, osim sto si ti govorio da su sudije smjesne po 100 puta. Ja nisam puno pricao sa tobom, nit se trudio da ti dam neko obrazlozenje. Jer si od pocetka pricao da si vidio MOJE rezultate, da ti je pokazala Ajdina - a moje rezultate Ajdina nije uzela u ruke (jos su kod mene). Ja sam ih prije proglasenja odnio u auto i stavio u svoju torbu. Kad sam ti fino rekao da sigurno nisi vidio moje rezultate, ti si opet poceo da mi pricas nebuloze da jesi i ovo i ono. Nakon toga sam ti rekao da odemo do auta da ti pokazem gdje si kod mene izgubio bodove, e tad si rekao da nema potrebe da idemo do auta (bilo je dosta raje okolo, sigurno je neko cuo to). Nakon toga sam skuzio da ti zelis svoje reci, a ne i CUTI nesto, pa sam cekao da zavrsis sa svojim monologom. Tebe dosta dugo znam, pa sam te slusao iz nekog postovanja, iako si presao granice normalnog razgovora. Ja nisam previse kompetentan nit znam mnogo o stylingu, no drugi sudija se super razumije u styling, i ja po tom pitanju vise uvazavam njegovo nego svoje misljenje. I usput, nakon tvog monologa, prisla mi je neka "raja" i rekla da se ne brinem oko toga sto si ljut, da si izgubio sa razlogom. To su neki od onih koji su se "smijali sudijama".
Plakich morat ces malo pricekati zvanicna vremena i danas je bila karting trka u Mostaru, neki su jos uvijek tamo.
A peka, ja cu ti spomenuti klub u izvjestaju za TV. Mislim da ni drugi klubovi nisu spominjani, bar ja nisam cuo - npr. SRCS.