Član
Nurija je napisao(la):hvala ipak 100 bodova - 5 zasluzenih prvih mjesta nije to za bacit cestitam sam sebi hehehe
Cestitke za ostvarene bodove! Svaka cast! Ali stvarno trenutno nemas konkurencije! Je li ti zanimljivo ovako!?
Nurija je napisao(la):hvala ipak 100 bodova - 5 zasluzenih prvih mjesta nije to za bacit cestitam sam sebi hehehe
E fakat, šta je sa tim momkom bilo, on hladno vozi 12-13 sec ???daki je napisao(la):Cestitke i Srdzanu sto je to sve spakovao, ipak njegovo umjece stoji iza svih tih sekundi.
Alen_P je napisao(la):E fakat, šta je sa tim momkom bilo, on hladno vozi 12-13 sec ???daki je napisao(la):Cestitke i Srdzanu sto je to sve spakovao, ipak njegovo umjece stoji iza svih tih sekundi.
Mislim da se Siniša momak zove:icon_redface:... Mislio sam na Opel 2xGSI motora ...edo_16v je napisao(la):Alen_P je napisao(la):E fakat, šta je sa tim momkom bilo, on hladno vozi 12-13 sec ???daki je napisao(la):Cestitke i Srdzanu sto je to sve spakovao, ipak njegovo umjece stoji iza svih tih sekundi.
pomijesao si ga sa nekim, Srdjan - KRVOLOK ne vozi
addo je napisao(la):Nurija je napisao(la):hvala ipak 100 bodova - 5 zasluzenih prvih mjesta nije to za bacit cestitam sam sebi hehehe
Cestitke za ostvarene bodove! Svaka cast! Ali stvarno trenutno nemas konkurencije! Je li ti zanimljivo ovako!?
KRVOLOK je napisao(la):Odmah na prvoj trci mu se ugasio prednji motor cim je krenuo,zastekao "glupi" rele od pumpe i eto sranja.
Ali sam je kriv,taj rele ga je i prije znao zajebavati i znao je da nesto sa njim nije u redu a nije ga nikad promijenio i eto sad ga je kostalo titule ukupnog pobjednika dana s obzirom da hota nije dosao a ostala auta nemogu ni priblizno da idu brzo ko on i hota.
Hvala Daki na cestitkama...
Octane je napisao(la):KRVOLOK je napisao(la):Odmah na prvoj trci mu se ugasio prednji motor cim je krenuo,zastekao "glupi" rele od pumpe i eto sranja.
Ali sam je kriv,taj rele ga je i prije znao zajebavati i znao je da nesto sa njim nije u redu a nije ga nikad promijenio i eto sad ga je kostalo titule ukupnog pobjednika dana s obzirom da hota nije dosao a ostala auta nemogu ni priblizno da idu brzo ko on i hota.
Hvala Daki na cestitkama...
Hohoho , druže iz nekadašnjeg BH 402 kupa. Goniš po kubikaži , aaaaaaaaaaaaa