badboy je napisao(la):auto je nema sta ....
samo i ti malo se*es sa tim seljak ono ovo ... i onda poslije ces da kazes vrijedjaju ...
nemoj se ljutiti al tako je ...mogao si fino napisati neki text a ne iz zajebancije
badboy je napisao(la):auto je nema sta ....
samo i ti malo se*es sa tim seljak ono ovo ... i onda poslije ces da kazes vrijedjaju ...
nemoj se ljutiti al tako je ...mogao si fino napisati neki text a ne iz zajebancije
NekoIme je napisao(la):badboy je napisao(la):auto je nema sta ....
Sad bi mi zabranio da se salim na svoj racun?:icon_biggrin:
Da sam bio osoba sa manje smisla za humor i da se ne zajebavam toliko, onda bih (kao sto bi vecina na mom mjestu) odmah na forumu uzvratio istom mjerom i pogrdnim nazivima.
Ovo gore napisano je bilo u namjeri da se raja nasmije i da se vidi da se ne ljutim zbog svega prije napisanog.
A specifikacije auta moze svako u par sekundi na netu naci, ne moram ih ja nabrajati tu.
nodiash je napisao(la):black devil :icon_exclaim:
Jeste, dvosjed je. Ali meni trenutno dovoljno 2 sjedistabulex je napisao(la):jel ovo auto dvosjed?
NekoIme je napisao(la):Jeste, dvosjed je. Ali meni trenutno dovoljno 2 sjedistabulex je napisao(la):jel ovo auto dvosjed?
bulex je napisao(la):NekoIme je napisao(la):Jeste, dvosjed je. Ali meni trenutno dovoljno 2 sjedistabulex je napisao(la):jel ovo auto dvosjed?
to je bila replika na black devil-ovu konstataciju o bi turbo narodnjackoj music
RCat je napisao(la):kad vec seljo edition.. onda valjda samo ovo http://www.youtube.com/watch?v=omrs8jbQYv4 kroz bose zvucnike il?
:lol:
dobar Z
bulex je napisao(la):jel ovo auto dvosjed?