ovo mi je prvi post koji pisem na ovom forumu ali volio bih da ga neko procita. realan da budem bilo je nekih recimo 5, 6, 7 auta koji su vrijedili da se pogledaju a ostali, pa tri tacke...ljubitelj sam lijepih auta ali nisam osoba koja ce se raspravljati jer se o ukusima ne raspravlja. svako auto vrijedi onoliko koliko te uspije prevesti od jednog drustva do drugog. ako ti auto sluzi samo da odes do binga da ti se roditelji "podmire" bolje je imati biciklo pa ici dokle mozes pedalati. bitno je imati auto u kojem si siguran da imas kocnice, gas i nesto para da mozes otici i popiti nesto sa rajom koja je iz cijele BIH i hvaliti se koliko imas prijatelja i kako u svako doba dana i noci u ma kom se gradu i selu zadesio imas prenociste i nekoga da razmijenis par recenica i popijes kafu ili pivo. samo tada ce ovi skupovi imati smisla.dosao sam iz tuzle ne znajuci nikoga sa foruma misleci da cu upoznati dosta raje i nesto popiti malo prohodati pa onda negdje zasjeti i zaglaviti debelo. ali jok. upoznao 2 lika, vidio onu guzlu u sivim helankama (dobra je moram priznati )) i to je to. al eto makar se nisam posvadjao ni sa kim (i to je neki uspjeh). auto imas, napucas, razbijes pa onda furas pumice a raja je ono sto ostaje. ko nema auta i taxi je do dzaba danas. auta su samo razlog da se raja skuplja. uzivaj u svom, tatinom, djedinom, hitlerovom i cijem god zelis autu samo se nemoj kurcit i glumit silu. auto imas da bi ti uzivao u njemu a ne da ja gledam kako se ti vozis. ja mogu popit vise rakije nego sto je bilo goriva u onim rezervarima. prema tome druzite se i respektujte jedni druge. pljuvat se moze uvijek a pohvalit?