Little Dragon je napisao(la):E sine dragi jos si ti zelen, ako su to tvoja auta sto si nabrojao onda su i ova moja jer su u familiji nisu od komsija, al opet preskaces dug ljudima i pravis se pametan tu , dijete si iz moje mahale a ovde si nasao samnom da palamudis , malo se uozbilji nisam ja sa tobom ovce cuvao znas sine.
Little Dragon je napisao(la):E sine dragi jos si ti zelen, ako su to tvoja auta sto si nabrojao onda su i ova moja jer su u familiji nisu od komsija, al opet preskaces dug ljudima i pravis se pametan tu , dijete si iz moje mahale a ovde si nasao samnom da palamudis , malo se uozbilji nisam ja sa tobom ovce cuvao znas sine.
NeverMind je napisao(la):Ovde je izgleda fazon imati sto manje : skole,para i po mogucnosti raditi na mjesalici da bi se uklopio u raju . Sto kazu svi ce ti sve oprostiti samo uspjeh rijetko
emsho21 je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):E sine dragi jos si ti zelen, ako su to tvoja auta sto si nabrojao onda su i ova moja jer su u familiji nisu od komsija, al opet preskaces dug ljudima i pravis se pametan tu , dijete si iz moje mahale a ovde si nasao samnom da palamudis , malo se uozbilji nisam ja sa tobom ovce cuvao znas sine.
a koja je to tvoja mahala i ko si to ti ?
NeverMind je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):E sine dragi jos si ti zelen, ako su to tvoja auta sto si nabrojao onda su i ova moja jer su u familiji nisu od komsija, al opet preskaces dug ljudima i pravis se pametan tu , dijete si iz moje mahale a ovde si nasao samnom da palamudis , malo se uozbilji nisam ja sa tobom ovce cuvao znas sine.
ma dobro opasni smo uvijek bili :lol:
a za to ako su tvoja opet ti ponavljam DODJES NA ADRESU FINO IZABERES I JA TE PUSTIM DA IH POGLEDAS MALO I USPUT VIDIS SAOBRACAJNU
Little Dragon je napisao(la):emsho21 je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):E sine dragi jos si ti zelen, ako su to tvoja auta sto si nabrojao onda su i ova moja jer su u familiji nisu od komsija, al opet preskaces dug ljudima i pravis se pametan tu , dijete si iz moje mahale a ovde si nasao samnom da palamudis , malo se uozbilji nisam ja sa tobom ovce cuvao znas sine.
a koja je to tvoja mahala i ko si to ti ?
NIsam se tebi opste javio niti pricam s tobom a nemam ni pojma ko si. Ako te zanima carsija katedrala mahala je u pitanju
Ma ti kad pises na forumu pises svima koji to procitaju.Ja te nesto ne vidjam po tim mahalama i ne znam ko si ti i ne znam sto svako misli da ima svoju mahalu.
JD. je napisao(la):ohladite malo glave do iduce sezone, dobro je pa je kraj ove, ocito je odredjeni broj ljudi skrenuo s pravog puta...
kud ces dalje kad je glavna tema ko je kome kupio auto, kakve to veze ima sa eventom ?
sta mislite da svi posaljemo finansijski izvjestaj administratorima pa da nam ispod nick-a pise i mjesecna zarada?
sto se tice samog eventa, bilo je dobro druzenje kao i uvijek. dosao sam kasnije i nisam se takmicio ovaj put pa ne mogu komentarisati samu organizaciju
s1ck je napisao(la):pa ti si taj koji sve vrijeme misli da novcima moze kupiti sve, sve vrijeme ti se prica vrti oko novca, kako ti(mama) mozes kupiti sve. a svaki put nabijas na nos organizatorima pisljivih 15tak KM koliko si(ti je mama dala) za kotizaciju, skupicemo ti 15KM da ne kukas vise.
i da, jesil skupio/zaradio od clanarina da kupis sebi nov set kvacila da zamjenis taj polovni od 80KM od trojke koji si zadnji put nashabanio?