Član
Faya_M5 je napisao(la):Sike je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):RCat je napisao(la):e ja sigurno ne! da mi ga na ledja nataknu ne.
Nisam ni mislio na tebe, nego ljude iz BiH. Vi tamo imate para, naravno da neces sa RX8 prelaziti na ovo. Al nekom ko voza kakvog Golfa ili Opela iz sredine 80-ih, udaranog najmanje 1-2 puta, sa trulim podom, ovo moze biti idealna prilika da se docepa necega sto valja. Naravno, ovo nije auto snova, ali nije ni napravljen za to...
Pa nije ovo bas zamjena za npr. trulog Golfa. Trulim Golfom se nekako moze doci do mora ali sa ovim ne.
Sa ovim mogu na more ici npr. Indijci koji su do sad na more isli biciklom ali zamisli 4 nase ljudine koje su do sad trulim Golfom isli na more u ovome. :icon_biggrin: Kod nas ce "kokuzi" i dalje prije kupiti krs star 20 god. za 4.000 KM jer je upotrebljiviji. Bar dok nam ne uvedu stozije ekoloske norme.
U Evropi bi ovaj autic mogao biti savrsen drugi ili treci auto u porodici.
Pa daj covjece, kako ne moze s ovim na more...kod mene stari prije 20 god s ficom i 3 osobe iso u Italiju...a fico manji unutra od ovog i ima dobro dobro slabiji motor...dakle, sve je moguce...samo nek je auto novo i ispravno...i vjeruj da bi ja prije s ovim iso negdje na duzi put, nego s Golfom kecom il Kadettom
A da preforumliram pitanje, bi li radije na more isao sa ovim sporetom ili sa shebanim bmw trojkom stareeeee tipe ?