nije , inace ja radim sa ovimFrenkie-3B je napisao(la):odlicno sjela folija na krov jeli te ovo moj buraz (Sene 336) inspiriso idejom?
folija, ja ti inace pored taxia sa tim se bavim....elvirjahic je napisao(la):Drug jel ovo folija na krovu ili je ofarbano:icon_question:u svakom slucaju dobro izgleda
prOjektor u fabrickim farovima..nermin suljagic je napisao(la):fini farovi skroz,jel ovo projektor u fabrickim farovima?
bora je bas dobra,meni je sve dobro malo mi samo krnje felge bolje da su sive,bolje bi legle na boru zbog njene boje....
koji rece da je motor 115HP stock ili 115HP sa chip-om?
kod mene je bosch punpa 90 HPnermin suljagic je napisao(la):ima i ja zelj tako nesto da uradim sa farovima,ali zasad nemogu stici sve da nabacim,stigle tek felge pa skupljm jos do ljepsih dana i ljetnih guma(ako su ti dosadili slobodno mi ponudi zamjenu za moje fabricke,necu se ja ljutiti ),hehe
cudi me sto samo 115konja,mislio sam da se vise chipovanjem dobije,gde si radio?
fabricke-sam mislio na faroveTAXI je napisao(la):kod mene je bosch punpa 90 HPnermin suljagic je napisao(la):ima i ja zelj tako nesto da uradim sa farovima,ali zasad nemogu stici sve da nabacim,stigle tek felge pa skupljm jos do ljepsih dana i ljetnih guma(ako su ti dosadili slobodno mi ponudi zamjenu za moje fabricke,necu se ja ljutiti ),hehe
cudi me sto samo 115konja,mislio sam da se vise chipovanjem dobije,gde si radio?
a radio mi je muha caraudio...
felge ce jos malo pricekati, ali hvala na ponudi...