2009 SsangYong C200

2009 SsangYong C200

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo Edo malo je ljepsi od tvog:D



Kompanija iz koreje, SsangYong je na Sajmu automobila u Seulu predstavila potpuno novi model pod nazivom C200, a u isto vreme predstavljeni su C200 i Kyron sa dizel hibridnim pogonom.



SsangYong C200 je prikazan u dve varijante, dok gama motora sadrži tri agregata. Automobil će početi da se proizvodi tokom godine, a na evropskim tržištima bi trebalo da se nađe do kraja ove godine.



Model C200 je manji i lakši od modela koje ova kompanija trenutno nudi, a obezbeđuje bolju ekonomičnost i manje CO2 emisije. Najzanimljiviji je C200 Eco model, koji koristi dizel hibridni pogon, dok model C200 Aero koristi 2,0 turbo dizel ili 1,8 litarski turbo benzinski motor.



SsangYong očekuje da modeli iz C200 game ponude kupicima veoma niske CO2 emisije u rangu onoga što nude prestižni proizvođači automobila, dok se za model Eco očekuje da te emisije budu za 50% niže u odnosu na Aero model.



Svi sajamski eskponati su izloženi sa automatskim menjačima, ali će u ponudi, naravno, biti i manuelnih.

Za dizajn 4,4m dugačkog (međuosovinsko rastojanje 2,65m) automobila je bio zadužen Guigiaro ItalDesign, a Euro NCAP testovi se očekuju pre nego se vozilo nađe u prodaji.

Pored modela C200, SsangYong je predstavio i model Kyron sa dizel hibridnim pogonom identičnim onome koji se nalazi u modelu C200 Eco.
 
Član
moguce je nemam pojma gdje je bila...al nije ni bitno ba:icon_smile:...bitno je da je zeleni ruzan ko lopov jel tako edo:D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top