Član
Pozdrav, doslo je vrijeme da i ja napokon predstavim svoju novu mrcinu. Mozda ce ovo bit tuning projekat, nikad se ne zna. 02.09.2019. godine sam NAPOKON kupio svoj prvi skuter Sprint Eagle (skuter proizveden u Kini, a naljepnice su pravljene u Srbiji, ako se ne varam), 50cc, kupljen od 1. vlasnika (kupljen na oko 7280km), ima garanciju na akumulator koji je kupljen 11.06.2019. godine, trajno registrovan na 1. vlasnika (ja sam 2. i zadnji vlasnik) i ima polisu osiguranja koja je istekla 2010. godine. Ja sam 7. po redu koji sam kupio skuter iz naselja gdje ja zivim. Za sada nikakvih problema sa njim nisam imao osim auspuha sto nije nikako imao dihtung, vec je silikonom improvizovan, pa je ispustao cudan zvuk. Ok, da ne lupetam previse, evo slika:
Isprobao kako stoji znak od Audija 80 B3
Zadnja slika sa auspuhom bez temperaturnog spreja
I prva slika poslije farbanja i dokaz da sam ispao seljacina
A i posto je sezona zavrsila, ovo su moji planovi za skuter:
Isprobao kako stoji znak od Audija 80 B3
Zadnja slika sa auspuhom bez temperaturnog spreja
I prva slika poslije farbanja i dokaz da sam ispao seljacina
A i posto je sezona zavrsila, ovo su moji planovi za skuter:
- farbanje auspuha temperaturnim crnim sprejom, tj. sve sto sam na njemu u bijelo ofarbao
- crvene reflektujuce trakice na felge
- kupovina sarafa za plastike posto ih pola nema (nije ih bilo kad sam ga kupio)
- kupovina plastike, 1 plasticnog cepa/kopce, desne patosnice i zadnju plastiku/blatobran
- farbanje dekla u crno i zatackati plastike jer se boja odgulila na par mjesta i ispod sica
- poliranje 2 plastike
- poliranje i zasticivanje fara zastitnom folijom
- kupovina LED H4 sijalica
- kupovina 4x LED sijalica za zmigavce
- lijepljenje tamnih folija na prednje zmigavce
- ljepljenje bijelih reflektujucih naljepnica na resetke ispod fara
- kupovina inox okvira za tablice zbog policije
- ugradnja Samsung LED dioda u resetke kao pozicije
Poslednja izmena: