GaRGa Član 10.04.2010 #16 RE: Audi TT Roadster kad bude ljepse vrijeme oprat cu ga i slikat bez krova
lov2xlr8 Član 10.04.2010 #17 RE: Audi TT Roadster koliko si dobio chipom? auto je extra,i dan danas mi zao sto nisam uzeo tt-a,ali malo je to auto za mene
RE: Audi TT Roadster koliko si dobio chipom? auto je extra,i dan danas mi zao sto nisam uzeo tt-a,ali malo je to auto za mene
GaRGa Član 10.04.2010 #18 RE: Audi TT Roadster 40 konja od chipa, unutra je veci od golfa 4, ima vise prostora ali manje sjedista
RE: Audi TT Roadster 40 konja od chipa, unutra je veci od golfa 4, ima vise prostora ali manje sjedista
mirza_90 Član 10.04.2010 #19 RE: Audi TT Roadster auuu extra je,,netreba se wodje nista komentarisat OPAK JE TO AUDI
Duke_Of_Harlem Član 10.04.2010 #20 RE: Audi TT Roadster vidio sam ga juce,,al ne znam gdje,,u gradu negdje uglavnom odlican audi,,cuvaj ga
RE: Audi TT Roadster vidio sam ga juce,,al ne znam gdje,,u gradu negdje uglavnom odlican audi,,cuvaj ga
Sporting Član 10.04.2010 #23 RE: Audi TT Roadster Besprijekoran TT-eac, samo valja ovo sipat i odrzavat.
lov2xlr8 Član 10.04.2010 #26 RE: Audi TT Roadster GaRGa je napisao(la): 40 konja od chipa, unutra je veci od golfa 4, ima vise prostora ali manje sjedista Kliknite za proširenje... ma nije meni veci,2m i 105 kila tesko za svakodnevne upotrebe,a i nema gepeka. al ispunicu sebi tu zelju kad tad planiras li jos sta raditi na autu?
RE: Audi TT Roadster GaRGa je napisao(la): 40 konja od chipa, unutra je veci od golfa 4, ima vise prostora ali manje sjedista Kliknite za proširenje... ma nije meni veci,2m i 105 kila tesko za svakodnevne upotrebe,a i nema gepeka. al ispunicu sebi tu zelju kad tad planiras li jos sta raditi na autu?
ArminM Član 10.04.2010 #27 RE: Audi TT Roadster cini mi se da sam te danas vidio negdje u putu,ili sam na putu prema zenici,ili tamo prema travniku,negdje jesam,,odlican avdija,svaka cast
RE: Audi TT Roadster cini mi se da sam te danas vidio negdje u putu,ili sam na putu prema zenici,ili tamo prema travniku,negdje jesam,,odlican avdija,svaka cast
IGY Član 11.04.2010 #28 RE: Audi TT Roadster joooooooj predobar je, auto mojih snova neki dan sam te vidio i oci su mi ostale na njemu
RE: Audi TT Roadster joooooooj predobar je, auto mojih snova neki dan sam te vidio i oci su mi ostale na njemu
Schumi Član 11.04.2010 #30 RE: Audi TT Roadster Al što mu je koža dobra,nema dalje..Pravo mladalačko auto,ko ima para