ZELA GTI Član 15.04.2010 #17 Fin zvuk ima,al brate nemoraš 4 videa postavit.daj nam jedan video u vožnji. Jel ima neku gljivu ili si mu filter skidao? Nisam upoznat sa motorima u stilu,koji je?
Fin zvuk ima,al brate nemoraš 4 videa postavit.daj nam jedan video u vožnji. Jel ima neku gljivu ili si mu filter skidao? Nisam upoznat sa motorima u stilu,koji je?
I icanik88nis Član 15.04.2010 #18 naci cu valjda neki u voznji, imam kn filter, a motor je 2446 ccm 20 ventila 5 cilindra 170 konja
ZELA GTI Član 15.04.2010 #19 Dobar Mogli su više izvući iz 2.5 ventilaša:icon_confused: Sretno s autom,čekamo taj klip vožnje:icon_smile:
Dobar Mogli su više izvući iz 2.5 ventilaša:icon_confused: Sretno s autom,čekamo taj klip vožnje:icon_smile:
Stilo Član 15.04.2010 #22 dobar je unutrasnjost je bas super hocemo se mjenjati za sjedista samo me cudi kako nema pragove one njegove serijske...
dobar je unutrasnjost je bas super hocemo se mjenjati za sjedista samo me cudi kako nema pragove one njegove serijske...
raymo Član 16.04.2010 #28 predobar drug bas me zanimala potrosnja na plinu pozz i puno pređenih kilometara
adi187 Član 16.04.2010 #30 Lijep stilo,unutrasnjos mi se posebno svidja ova sjedista su mu extra I kao sto rece promijeni ovu rucicu mjenjaca bas je upadljiva:icon_rolleyes: ostalo je sve super :icon_smile:
Lijep stilo,unutrasnjos mi se posebno svidja ova sjedista su mu extra I kao sto rece promijeni ovu rucicu mjenjaca bas je upadljiva:icon_rolleyes: ostalo je sve super :icon_smile: