GTI FAN je napisao(la):Ma to mora biti 535d kakav i to cipovan da bi se uspio nositi sa tvojom cipovanom Cuprom a ne jos pobjediti kakav 3.0, pa stock 530d e 60 ima vrijeme na 402 kao npr kocka 2.5 ili kadjo gsi 16v cak i losije od njih,govorim pod uvjetom su svi auti ispravni i uz dobru voznju, ti bi ga otpuhao,,ma ko zna sta je u njemu .
Ni ja :icon_cry: :lol: i necu zainat.George je napisao(la):ja nemam facebuk :icon_sad:
bolc je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ma to mora biti 535d kakav i to cipovan da bi se uspio nositi sa tvojom cipovanom Cuprom a ne jos pobjediti kakav 3.0, pa stock 530d e 60 ima vrijeme na 402 kao npr kocka 2.5 ili kadjo gsi 16v cak i losije od njih,govorim pod uvjetom su svi auti ispravni i uz dobru voznju, ti bi ga otpuhao,,ma ko zna sta je u njemu .
Ni ja :icon_cry: :lol: i necu zainat.George je napisao(la):ja nemam facebuk :icon_sad:
530 d + čip
mk3_16v je napisao(la):bolc je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ma to mora biti 535d kakav i to cipovan da bi se uspio nositi sa tvojom cipovanom Cuprom a ne jos pobjediti kakav 3.0, pa stock 530d e 60 ima vrijeme na 402 kao npr kocka 2.5 ili kadjo gsi 16v cak i losije od njih,govorim pod uvjetom su svi auti ispravni i uz dobru voznju, ti bi ga otpuhao,,ma ko zna sta je u njemu .
530 d + čip
drug zasto se editon nije izlago :icon_cry:
bolc je napisao(la):mk3_16v je napisao(la):bolc je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ma to mora biti 535d kakav i to cipovan da bi se uspio nositi sa tvojom cipovanom Cuprom a ne jos pobjediti kakav 3.0, pa stock 530d e 60 ima vrijeme na 402 kao npr kocka 2.5 ili kadjo gsi 16v cak i losije od njih,govorim pod uvjetom su svi auti ispravni i uz dobru voznju, ti bi ga otpuhao,,ma ko zna sta je u njemu .
530 d + čip
drug zasto se editon nije izlago :icon_cry:
hehe koji mk2 ili mk3:icon_smile:
RideR je napisao(la):Kako niko nema klip nas bijesnih 1.6 dizela kako se trkamo
HAMANN je napisao(la):RideR je napisao(la):Kako niko nema klip nas bijesnih 1.6 dizela kako se trkamo
Imam ti ja druze negdje na digiu, ti vs bijela korsa, cim prebacim stavit cu ti
mk3_16v je napisao(la):bolc je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ma to mora biti 535d kakav i to cipovan da bi se uspio nositi sa tvojom cipovanom Cuprom a ne jos pobjediti kakav 3.0, pa stock 530d e 60 ima vrijeme na 402 kao npr kocka 2.5 ili kadjo gsi 16v cak i losije od njih,govorim pod uvjetom su svi auti ispravni i uz dobru voznju, ti bi ga otpuhao,,ma ko zna sta je u njemu .
530 d + čip