:lol: 2.5 sa 2.i pol ventila po klipu :lol: a svaka malo jaca masina ti mora imati turbo ili interkuler :lol:lhasa_green_beast je napisao(la):Pitam ja koliko je ventila 2.5 kaze onaj 16, ili u vr-a zvizdi mu interkuler kontam ja koji vam je qrac ali vidim neki zadrti pa se nisam htio raspravljat...kazu ide m5, vide m-paket i ima m5 znacku i m5 odma ccc :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes: :123:
Moram priznati da nisam bas pratio tu utrku izmedju Cupre i 530 D klepnlo me sunce skoro mi zlo doslo sjedio sam u hladu , ali taj BMW je vraski ali vraski cipovan jer stock nema sansi protiv Cupre R,pojela bi ga Cupra na 402 uopce nisu klasa a jos je u Komarca Cupra cipovana ili Cupra bas ima jakih problema sa trakcijom.lhasa_green_beast je napisao(la):Vi ste sebi stvorili ambijent tamo, samo vam je suncobran falio ali vidim ja maze se onaj momak, sunca se malo hehe. A sigurno da bi brzi bio jer onaj bmw ja mislim ima 230 fabrickih k.s. ali vjerovatno i cip ima ali dobro ide. a porsche fan ne znam za speru ali vjerovatno ima to sto si rekao, spera - mehanicko, sad je vrijeme elektronike
lhasa_green_beast je napisao(la):Ti si negdje sa Zelom ispario.
lhasa_green_beast je napisao(la):Ti si negdje sa Zelom ispario.
GTI FAN je napisao(la)::lol: 2.5 sa 2.i pol ventila po klipu :lol: a svaka malo jaca masina ti mora imati turbo ili interkuler :lol:lhasa_green_beast je napisao(la):Pitam ja koliko je ventila 2.5 kaze onaj 16, ili u vr-a zvizdi mu interkuler kontam ja koji vam je qrac ali vidim neki zadrti pa se nisam htio raspravljat...kazu ide m5, vide m-paket i ima m5 znacku i m5 odma ccc :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes: :123:
Moram priznati da nisam bas pratio tu utrku izmedju Cupre i 530 D klepnlo me sunce skoro mi zlo doslo sjedio sam u hladu , ali taj BMW je vraski ali vraski cipovan jer stock nema sansi protiv Cupre R,pojela bi ga Cupra na 402 uopce nisu klasa a jos je u Komarca Cupra cipovana ili Cupra bas ima jakih problema sa trakcijom.lhasa_green_beast je napisao(la):Vi ste sebi stvorili ambijent tamo, samo vam je suncobran falio ali vidim ja maze se onaj momak, sunca se malo hehe. A sigurno da bi brzi bio jer onaj bmw ja mislim ima 230 fabrickih k.s. ali vjerovatno i cip ima ali dobro ide. a porsche fan ne znam za speru ali vjerovatno ima to sto si rekao, spera - mehanicko, sad je vrijeme elektronike
Ni ja :icon_cry: :lol: i necu zainat.George je napisao(la):ja nemam facebuk :icon_sad: