Član
badboy je napisao(la):Kako Repo vozio , imal kakvog napredka jel auto ista pojacavao ???
Uglavno drago mi je da su decki uspjeli organizirati ... svaka cast
Jest vozio,ali Škodu.
badboy je napisao(la):Kako Repo vozio , imal kakvog napredka jel auto ista pojacavao ???
Uglavno drago mi je da su decki uspjeli organizirati ... svaka cast
lhasa_green_beast je napisao(la):Cupra R ide dobro, dobila je svaku trku osim bmw e60 za kojeg govore eto m5 ja gledam ni vidilo m5 nije, osim ako mi neko ne prilozi papire i sliku ispod haube sta je.
NITRO_TUNING je napisao(la):jeste kr turbo, uglavnom sada je sve zavrseno turbo puni na 1,2 bara a za organizaciju sve pohvale i ovako bi trebali svaki vikend :123::123::123:
lhasa_green_beast je napisao(la):Upoznao sam GTI FAN-a malo smo pricali o KR-u medjutim je upao Nermin bombas sa dvojkom od 900 KS pa nas je prekinuo
wade_ je napisao(la):badboy je napisao(la):Kako Repo vozio , imal kakvog napredka jel auto ista pojacavao ???
Jest vozio,ali Škodu.
lhasa_green_beast je napisao(la):Cupra R ide dobro, dobila je svaku trku osim bmw e60 za kojeg govore eto m5 ja gledam ni vidilo m5 nije, osim ako mi neko ne prilozi papire i sliku ispod haube sta je. Ono je izgleda 535 ili 530 dizel jer je dobar u startu i ima speru 100% jer ne proklizava ni malo, zato je cupra i izgubila...nije imala puno trakcije ali je auto ko pojava bolest.
vr6 vs edition one g60...taj video necete gledati, izgleda da u editiona mjenjac ne valja ali kad sam vidio auto raznjezio sam se... :3
E 60 ka ona leti i bas ispali bez greske sto kaze ilashabolc je napisao(la):Bmw e60 je 530 d + čip, a za g60 vs vr6 šteta sto je g60 pukla sajla mjenjača iznenadio bi se vr6 kolika bi razlika bila jer g60 ideeeee
lhasa_green_beast je napisao(la):Ma ja. Ali izgleda i speru ima, ti si proklizo jedno 10-ak metara u startu ali dobro si se drzo. A pusti neznalce lupaju svasta ljudi, tek vidim kako su neupuceni. Pitam ja koliko je ventila 2.5 kaze onaj 16, ili u vr-a zvizdi mu interkuler kontam ja koji vam je qrac ali vidim neki zadrti pa se nisam htio raspravljat...kazu ide m5, vide m-paket i ima m5 znacku i m5 odma ccc :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes: :123: