Član
VR6 duja i 3,5 kocka su imali muke sa sklopocijom,dobro ih je namucio :icon_biggrin:NeverMind je napisao(la):ma dohako ne dohako auto ide gori zemlja
VR6 duja i 3,5 kocka su imali muke sa sklopocijom,dobro ih je namucio :icon_biggrin:NeverMind je napisao(la):ma dohako ne dohako auto ide gori zemlja
GTI FAN je napisao(la):VR6 duja i 3,5 kocka su imali muke sa sklopocijom,dobro ih je namucio :icon_biggrin:NeverMind je napisao(la):ma dohako ne dohako auto ide gori zemlja
Ispraksao se.Mi Neumci dole imamo stazu i skoro svake Nedjelje nas par se trkamo na 402 i eksperimentiramo tako da imamo iskustva kao pravi streetraceri izvucemo maximum iz auta ako valja. :icon_biggrin: Jos jednom momci iz "paljevine" svaka cast na organizacijiNeverMind je napisao(la):kako nisu svaka mu cast zna ga i on voziti
mk3_16v je napisao(la):imali iko slike bmw spica 528 od danass
NeverMind je napisao(la):ma dohako ne dohako auto ide gori zemlja
GTI FAN je napisao(la):Ispraksao se.Mi Neumci dole imamo stazu i skoro svake Nedjelje nas par se trkamo na 402 i eksperimentiramo tako da imamo iskustva kao pravi streetraceri izvucemo maximum iz auta ako valja. :icon_biggrin: Jos jednom momci iz "paljevine" svaka cast na organizacijiNeverMind je napisao(la):kako nisu svaka mu cast zna ga i on voziti
mk3_16v je napisao(la):imali iko slike bmw spica 528 od danass
A je bakljadu covjek napravio alal mu vera
NeverMind je napisao(la):ma dohako ne dohako auto ide gori zemlja
Zato sam ja na ovoj temi u zadnjem postu Georgeu govorio da je u teskoj zabludi :lol: znam ja sta pricam
http://www.bhtuning.com/koji-motor-ubacit-u-kadeta-kocku-t-73314-12.html
wkd je napisao(la):ljudi svaka cast na organizaciji i vođenju reda na samoj pisti... Potez dana je definitivno, vec gore napisano, kada ste vratili gume na stazu... Ekipa iz Sa prezadovoljna. Meni licno događaj dana sto se trke tice je Leon CupraR vs crni golf 1... Oba auta gore :icon_eek:
Nadam se slikama ubrzo :icon_smile:
jos jednom, sve pohvale za organizaciju :123:
EDIT: i golf 1 baby blue je KR
lhasa_green_beast je napisao(la):G2 izgleda da je TDI, crvena,gti body kit, neki mlad momak vozi, dobar sofer. :icon_smile:
DJ_M4rko je napisao(la):Drama druzenje upoznao dosta ljudi sve extra , @wade_ ma kad bude drugi meet opet cemo se uzet hhh