Lav je napisao(la):e jedino imas slucajeva gdje je motor divljak
psssssssst ti..hehMyX je napisao(la):Lav je napisao(la):e jedino imas slucajeva gdje je motor divljak
pssssssst, kod mene je PB, jbg rega jeftinija...
Lav je napisao(la):pa kome je u interesu da na ovako primitivan nacin zajebaje clanove foruma. neko je obrisao post u kojem sam napisao edi da ocisti i klapne na usisnoj s onim cleanerom, a to je ocito nekome zasmetalo. nemam pojma sto. ja sam ovdje dosao da nekome pomognem ako mogu i znam i da pitam za savjet ako mi treba a ne da mi pojedinci brisu postove. ovo je posljednji moj post napisan ovdje.
Pozdrav momcima koji vole auta i koji ozbiljno rade.
Semir
eee mali svjet, ako ko bude skidao usisnu granu nek kupi onaj abro karb cleaner, za karburator ono sranje u spreju. oko 7 maraka je cijena. dovede usisnu u fabricko stanje, nenormalno dobro skida garez, masnocu, prljavsinu. izvinjavam se na OT, ali vidim edo skido si pa da znas i ti a i oni koji to budu radili.
i jos nesto. ciscenje usisne grane tim abrovim sredstvom, prijatelju iz kluba je spustilo vrijeme na SR za 0.4 sec. pa isplati se ocistiti.
igyracer_16v je napisao(la):posto mi je nekako ispari post a neznam iz kojeg razloga, evo Alene da ti ponovo utefterim, kad se bude cistio i polirao motor zovi ako hoces da ti pomognem, i ako bas neznam puno o tome a volio bih da naucim javljam ti se na volonterski rad