Ebga ovo bas nije klasicni mrsavi lotus ovaj se malo ugojio :icon_biggrin:.Ovaj je tezak poput 458ice ili Porsa a 150 ak ks slabiji.Klasika je recimo Exige koji sa samo 190ak ks ide 13 i nesto na 402 .Djomla_35i je napisao(la):Ono za lotusa....pa kad je onako mrsav kako ne ide brze....:icon_question::icon_question:
GTI FAN je napisao(la):Pa je,Ferari 458,GT3,pa i SLS,Audi R8,imaju cak znatno bolji power/weight ratio od GTRa a to nisu neki fuserski auti sa losim mjenjacima i losom trakcijom ako je ovo istina auto je stvarno ebeni kompjuter :icon_biggrin: osim ako ipak nije istinit onaj podatak o 12,1 za GTR ali o tom po tom, za sad je pobjednik :icon_biggrin:.
A bice da ovaj novi skida sekundu.I ne cine samo racunala cudo mislim da i ima znatno povoljni odnos snaga tezina od starog .BaXRS4 je napisao(la):Ovo je GTR 2012. i ovo su mu standardna vremena na 402m.
Top speed nije prioritet na qarter mile,ok auto je za stazu ali trebao bi imati i malo zesce ubrzanje na ovakvom raceu jer je prilicno jak i lagan.BaXRS4 je napisao(la):Što se tiče porša GT3 RS vidi se koliko znate, odnosno ne znate o poršu, GT3 nije ništa drugo nego vozilo za staze, samim time top speed mu nije prijoritet.
GTI FAN je napisao(la):A bice da ovaj novi skida sekundu.I ne cine samo racunala cudo mislim da i ima znatno povoljni odnos snaga tezina od starog .BaXRS4 je napisao(la):Ovo je GTR 2012. i ovo su mu standardna vremena na 402m.
GTI FAN je napisao(la):A bice da ovaj novi skida sekundu.I ne cine samo racunala cudo mislim da i ima znatno povoljni odnos snaga tezina od starog .BaXRS4 je napisao(la):Ovo je GTR 2012. i ovo su mu standardna vremena na 402m.
Top speed nije prioritet na qarter mile,ok auto je za stazu ali trebao bi imati i malo zesce ubrzanje na ovakvom raceu jer je prilicno jak i lagan.BaXRS4 je napisao(la):Što se tiče porša GT3 RS vidi se koliko znate, odnosno ne znate o poršu, GT3 nije ništa drugo nego vozilo za staze, samim time top speed mu nije prijoritet.