dulegti je napisao(la):VIDIMO SE ONDA....
IGY je napisao(la):dulegti je napisao(la):VIDIMO SE ONDA....
SUPER
Dzina je napisao(la):E vala, Dino svaka ti cast, i svima Vama koji ste se potrudili da to bude prvi dan vikenda, ipak mi tuzlaci planiramo da provedemo jednu noc u nekom klubu, da se zarakijamo sa sarajlijama. E jos samo kad bi bilo negdje da se onako "djuture" :lol: skrasimo nekom na grbacu, ...:lol::lol::lol:
TST respect
dina je napisao(la):Obavještavamo sve zainteresovane ljubitelje auto sporta da je, na zahtjev vozača, promjenjen termin održavanja manifestacije „Izbor vozača godine“ u Bosni i Hercegovini. Umjesto 12.12., kako je ranije najavljeno, manifestacija će biti održana u subotu, 13.12.2008. godine u Tremalnoj rivijeri Ilidža u 18.00 sati.
eto
nadam se da ce sad bolje odgovarati termin ...
ppozzz
ma ima da bude fuull gotiva :lol:dina je napisao(la):Da napomenem da je dress code coctail obavezan!
Dakle, decki, sakoice, odjela, cipelice, ipak je svecana manifestacija, u najboljem izadnju se pojavite..
pozz
dina je napisao(la):Da napomenem da je dress code coctail obavezan!
Dakle, decki, sakoice, odjela, cipelice, ipak je svecana manifestacija, u najboljem izadnju se pojavite..
pozz
Iceman je napisao(la):hahahahaha cuj jedino karbonci postovali dress code ajd dobro moji bili u trenerkama kao sto se vidi...
guster je napisao(la):Iceman je napisao(la):hahahahaha cuj jedino karbonci postovali dress code ajd dobro moji bili u trenerkama kao sto se vidi...
Maca Emir je kontao na Solju i jos neke :icon_smile:
emirEX_sa je napisao(la):guster je napisao(la):Iceman je napisao(la):hahahahaha cuj jedino karbonci postovali dress code ajd dobro moji bili u trenerkama kao sto se vidi...
Maca Emir je kontao na Solju i jos neke :icon_smile:
ma naravno. samo mi se nije dalo da edit-ujem post. al evo ponavljam carbon-ci i jos pojedina gospoda i oni koji su bili kandidovani za razne menadzere i ostale kategorije. ali sto se tice takmicara malo je bilo raje u odjelima. soljic dosao izvalio trbusinu ko da je kod kuce. madzide tebi svaka cast propisno obucen svaki put. ali ako se kaze da su odjela obavezna sto ih ti pojedinci nisu obukli i postovali to sto je napisano da je obavezno. ne znam. nemam rijeci.
nadam se da nisam neke pojedince uvrijedio svojim komentarom ako jesam molio bi admine da ga obrisu.
hvala