Član
ma garant neke starace po 14 godina:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Nexus je napisao(la):Deyo je napisao(la):Cure iz RedBulla u 11 sati dolaze u Piemonte
kakve su?
GreenDevil je napisao(la):ma garant neke starace po 14 godina:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Kende je napisao(la):Nexus je napisao(la):Deyo je napisao(la):Cure iz RedBulla u 11 sati dolaze u Piemonte
kakve su?
s krilima brate
Nexus je napisao(la):kakve su?
Deyo je napisao(la):Cure iz RedBulla u 11 sati dolaze u Piemonte
Got2b je napisao(la):Deyo je napisao(la):Cure iz RedBulla u 11 sati dolaze u Piemonte
hvala brate vidimo se dole
:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:
Deyo je napisao(la):To me ne interesuje, bitan je red bull :lol:
GreenDevil je napisao(la):ma dobicete vi gas maske kad ja dodjem:lol::lol::lol::lol::lol:
Nexus je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ma dobicete vi gas maske kad ja dodjem:lol::lol::lol::lol::lol:
sdacekaj i ivicu pa udjite u duetu:lol:
GreenDevil je napisao(la):ma dobicete vi gas maske kad ja dodjem:lol::lol::lol::lol::lol:
GreenDevil je napisao(la):Nexus je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ma dobicete vi gas maske kad ja dodjem:lol::lol::lol::lol::lol:
sdacekaj i ivicu pa udjite u duetu:lol:
ma on ce da puca:smajli17::smajli17::smajli17:
ma mene ne treba zvat,ja se sam pozovem:lol::lol::lol::lol:Sandro je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ma dobicete vi gas maske kad ja dodjem:lol::lol::lol::lol::lol:
ma nista se ne brini, samo dodji
GreenDevil je napisao(la):ma mene ne treba zvat,ja se sam pozovem:lol::lol::lol::lol: