Član
lov2xlr8 je napisao(la):ma za 25-30 novu oktaviju uzmes,novo je novo em garancija em novo
može i to bile su na akciji za 22 000 podozje i motor od 5ice, a jeftinije održavanje:icon_smile:
lov2xlr8 je napisao(la):ma za 25-30 novu oktaviju uzmes,novo je novo em garancija em novo
muha je napisao(la):1.9 punoooooooo pouzdaniji motor i odmah al znaci odmah na SM remapiranje i gas....
djogi86 je napisao(la):Ma 1.9 mnogo se bolje pokazao da taj 2.0 nije wolksvaen svi bi pljuvali po njemu koliko je losh u tim serijama.
Ako ti bude falilo snage imash chip za jeftine pare.
A nebi ga fabrika izbacila u prodaju da je slab za taj auto...
Kupi onog koji ti je manje preso u svakom pogledu ne samo na satu. :icon_smile:
Iskreno za te pare meni je onaj audi a4 redizajn iznad 2004 puno ljepsi i momackiji od passata.
Limpi je napisao(la):Nema sanse da 2.0 ide duplo bolje, a pogotovo da trosi manje... kod mene je 2.0, a rodjak ima 1.9 istu oktaviju, milion puta isli zajedno negdje, i 2.0 ima jedino vise snage za autoputa... a ostali putevi po Bih, isto ti dodje samo sto 1.9 manje trosi i stoji da je pouzdaniji motor.
A znam masu ljudi sto su imali problema sa 2.0, ali uglavnom sve radi loseg goriva i tusenja po gradu, pa sve zacepi.... ako ti snaga nije vazna, uzmi 1.9 i miran, ili ako hoces malo da ga "ozivis" optimum chip i ide ko zmaj