GaRGa je napisao(la):Sambo je napisao(la):BAM Motor i jos poneki kod, ja mislim AMK, imaju fabricke kovane klipove. Ja mislim da je proizvodjac Mahle
Ovdje u UK poznati Tuner Jabba Sport cak i prodaje nove fabricke klipove provjerenih da izdrze nekih 400 ks bez ikakvih problema
http://www.jabbasport.com/store/index.php?app=gbu0&ns=prodshow&ref=06A107065BQ
MAHLE kovani klipvi su u AMU, APX, BAM i BFV iz quattro sport-a
@ Stilo
Pogledja cijene turbo kitova za VR6 a pogledaj cijenu upgrade turbo kit-a za 1.8T vidjeces da ej razlika u cijeni 40-50% o tome ti pricam da za puno manje para iz ovih jacih 1.8 mozes izvuc bruku konja
kreten:icon_question::icon_exclaim:BaXRS4 je napisao(la):Treba biti specijalac pa iz S4 pretpostavljam B5 treba izbaciti V6 2.7 Bi-turbo pa da se ubaci VR6 single T...
shex je napisao(la):da nije to previse, zar nije pristojno za svakodnevnu upotrebu jedno 350Nm i do 250konja za 1.8T motor.
Sta tu treba uraditi, jel ko ima iskustva sa K03s i K04 kolka je razlika ispaliti li se sa K03 ici samo na K03s i dodatne stvari ili ici na K04. ne interesuje me da mi lag do 3K obrtaja i da mi noga propadne da bi kreno, nego da se ispaljuje sa 2K obrtaja. K03 dize sa 1,5K obrtaja super, vozio sam K03s puno je tromiji motor na niskim obrtajima.