hvala ljudi
a zadovoljan procjenom, 5500-5800, salonska procjena, bez natezanja i najjednostavnije... bez zimulja novih koje cu da prodam, jer su 14-ke, a ne mogu na fobiu mc, 15ke minimum radi diskova sada,
alu su 16" 205/45,
a oprema monte carlo; ABS, MSR + EBC, servo upravljač podesiv po visini i dubini, električni podizači prozora naprijed, manuelni klima-uređaj "CLIMATIC", mjerač vanjske temperature, djeljivo zadnje sjedište, prednja svjetla za maglu, manuelno podešavanje visine vozačkog i suvozačkog sjedišta, unutrašnje osvjetljenje sa odloženim dejstvom, kočni diskovi na zadnjoj osovini, bočne zaštitne lajsne na vratima – crne, aluminijum dekor umetci, zračni jastuk za vozača i suvozača, pretinac ispod suvozačevog sjedišta, grijani i električno podesivi vanjski retrovizori, rezervni točak punih dimenzija, sportski odbojnici, specijalne vanjske obloge na blatobranima, zadnji difuzor, staklo prednjih svjetala u crnoj boji - projektor halogen svjetla, sportska maska hladnjaka, crni krov i spojler na petim vratima, sportski podešeno podvozje, bočni zračni jastuci naprijed, sportska kožna ručica mjenjača i kožom obložena ručica parkirne kočnice, gume 205/45 R16, aluminijumske felge "COMET" 6,5x16 (crne), interijer "PULSE" (crveno crni), komforna sportska sjedišta, aluminijumske papučice (gas, kočnica, kvačilo), kožni trokraki sportski upravljač, tamno tonirana / zatamnjena stakla od B stuba, oznaka "Monte Carlo" na vratima vozača i suvozača
plus; maxi dot, naslon, zakljucavanje cd mp3 blues mislim, nezz ni sam tacno sta jos, ima ugl opreme i vise nego sto sam mislio uzet...
zato sam je i uzeo, opremljena, fin motorcic, i daleko ljepse izgleda od standardne, jos na lageru te necu cekat do 90dana :icon_biggrin: