Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
neki ce reci isfurano ovo ono ....
moje misljenje > posto ti je auto poprilicno JEDNOBOJNO , ovo stvarno nije lose .... a najzad ovo mozes odraditi foliom,ako ti se zgadi,lako se odguli
Ja bi najradije odradio krov i haubu, felge bi ostavio ovako sive... Sto kaze enes auto je jednobojno maximalno A druga stvar ako ovo odradim onda to vise nije "clean" :icon_confused:
mislio sam isto predloziti al nisam,.... samo da ne ispadam sad nametljiv za haubu:lol:
ako vec hoces neku promjenu , normalna hauba ...maska kakva jeste , i drzace od retrovizora u crno .... mislim da bi s ovom kombinaciom ubio malo ovaj zlatni ton kako si i sam rekao posto je bas sve pre jednobojno , a nije neki posao da se ubijes od muke
Jaooo kako je ovo lijepo cut, istopio sam se :icon_smile:
@enes Kod tebe nije seljacka hauba sa urezanim znakom Sto bi znacilo da bi morao odma uzimat i masku bez znaka... a u slucaju da to bude bezveze ode 100KM u nepovrat
Dzaba kad je sad opasniji Hehehe ali nije los ni ovako bio, samo steta sto je farbanje jako lose uradjeno Neznam koliko je proslo od farbanja ali auto je sad zrelo za zastite i ponovnog lakiranja
aaa ovaj golfic iz tuzle je kod tebe zavrsio ja sam razmisljao da mjenjam s njim nudio mi coek za fiata, ali odma u startu mi je receno da je malo losiji i da treba uloziti nesto parica da se par stvari dovede u red pa sam odustao.. lijep golfic i te su ga felge bas otvorile one prije su bile bezze,,