Vozaci Ubiju Oko 133 Milijarde Insekata Mesecno

Vozaci Ubiju Oko 133 Milijarde Insekata Mesecno

BHT Ovisnik
mala tajna za insekte na vasem autu,imam KARCHER od 300bari jacine,al ni to ni preparati ne pomazu nego obične vlažne maramice:cool: uzmete vlažnu maramicu i samo malo prebrišete bez neke muke,samo nestaju:icon_biggrin:

CoL3 je napisao(la):
mala tajna za insekte na vasem autu,imam KARCHER od 300bari jacine,al ni to ni preparati ne pomazu nego obične vlažne maramice:cool: uzmete vlažnu maramicu i samo malo prebrišete bez neke muke,samo nestaju:icon_biggrin:

fOla na savjetu, cim stignem kuci moracu probati:) imal neke da bolje skidaju, ili je svejedno:)?

Vjerovatno niveine najbolje, zato sto su najskuplje:) one baby:)

Član
pa postoji sredstvo upravo za uklanjanje musica sa auta
ne znam sad kako se zove, al zuta tecnost, i kad se nanosi dobija se gusta pjena .. nesto pojako, al ne ostecuje lak

BHT Ovisnik
kavaz je napisao(la):
pa postoji sredstvo upravo za uklanjanje musica sa auta
ne znam sad kako se zove, al zuta tecnost, i kad se nanosi dobija se gusta pjena .. nesto pojako, al ne ostecuje lak

kazem ti,imam praonicu godinama,to se nista ne isplati kupovati,uzmi obicnu vlaznu maramicu,npr. violeta,nakon sto operes auto samo prebrisi s njom i one su nestale,a nikad neznas od tih proizvoda moze li nastetiti laku:icon_smile:

Član
vlazne maramice najbolje skidaju ove musice :cool::cool:

suti i ove musice mogu da ubiju , vozis skuter il motor i kad se zaleti u oko lako mozes da izgubis kontrolu ...

badboy je napisao(la):
vlazne maramice najbolje skidaju ove musice :cool::cool:

suti i ove musice mogu da ubiju , vozis skuter il motor i kad se zaleti u oko lako mozes da izgubis kontrolu ...
kaciga za voznju na motoru je izmisljena prije nekoliko desetina godina, izmedju ostalog i posjeduje i zastitu za lice i oci :cool: