Nokia n95 hacked ..handy weather

Nokia n95 hacked ..handy weather

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ejj raja evo mene opet...hakovo sam symbian v31 koji ste svi tvrdili da nije moguce..i to u 1min ... eh sad..u komsije sam vidio da ima handy weather...to mu je doslo kad je uzeo polovan mob..i kad mu je upaljen screen saver pise kakvo ce biti vrijeme..a nije spojen na interenet..tvrdi da mu neskida kredit..kako je to moguce..i ako mozete da mi date link da skinem.handy weather...ja skido ili nece da se pokrene..ili nece setup uopste

Član
sigurno je vidovit..mozda je prosli vlasnik bila vidovita dzemila..pa mu ugradila one kasike ko full opremu..nezz...ja bi volio to da imam..a koliko trosi to cudo kr...

Član
imas stranicu "mobilesmania" izgooglaj to, registruj se, imas sve moguce aplikacije za symbian i windows platformu, izmedju ostalog i taj programcic sa skrin sejverima... ne razumem sta si hakovao na tom telefonu...:icon_question:
haj pa javi sta si uradio.

Član
evo sacu se reg...na to pa da prosnjuham na toj str..hakovo symbian da mogu inst sign and unsigned app..da neam onaj certifikat..kontas sad

Član
aha, ma dobro, to nije velika mudrost imas tutoral za to na netu... ili jednostavnije podesis datum i upali iz par puta ;)
stara fora ;)
ja sam se zezao dosta oko symbiana kada je tek plasiran (7650,3650, SE P800),Symbian OS je sa Nokijom 6630 dostigao svoj vrhunac, ovo dalje je samo sminka i kamuflaza davno dostignute tehnologije... sustina je identicna.

Član
Taaky je napisao(la):
evo sacu se reg...na to pa da prosnjuham na toj str..hakovo symbian da mogu inst sign and unsigned app..da neam onaj certifikat..kontas sad

Jesi li se napatio dok si cekao certifikat kod kineza ? :D

Hendy Weather ti radi na principu da se se konektuje 1 sedmicno po 5-10sec (skine 2-3kf) i odma skine izvjestaj za 7 dana :) i postavish ga kao SS.

Brdo aplikacija imash na symbianfreak-u i ipmart forumu ;)

Član
jarane ...nisam uopste ceko certifikat kod "čajniza" :lol:..to radis samo kad oces da radis 1 po 1 aplikaciju ..a ja sam hakovo mob..tako da nema nikakvog certifikata..a to sto kazes 2-3kf sedmicno ..ako je istina..to je sitnica..moze li mi neko dati link..

kako mogu vidjeti da li sam uspjesno hakovo symbian..ima li neka sifra ..ili nesto..

Član
RE: Nokia n95 hacked ..handy weather - bhtuning.com

opkusaj na stranici www.getjar.com ima dosta programcica za dosta dosta mobitela , nije potrebna registracija

Član
Taaky je napisao(la):
jarane ...nisam uopste ceko certifikat kod "čajniza" :lol:..to radis samo kad oces da radis 1 po 1 aplikaciju ..a ja sam hakovo mob..tako da nema nikakvog certifikata..a to sto kazes 2-3kf sedmicno ..ako je istina..to je sitnica..moze li mi neko dati link..

kako mogu vidjeti da li sam uspjesno hakovo symbian..ima li neka sifra ..ili nesto..

Bez certifikata ne mozesh nikako hackovati mobitel , jer morash signovati aplikacije koje morash install na mobitel da bi ga hackovo (HellOX i RomPatcher).

A Hendy Weather potrazi krekovan na ovim stranicama sto sam ti dao ...

A kako da provjerish : Udji u X-plore i stavi da mozesh vidjeti sistemske fajlove i hidden fajlove udji na C: nadji folder sys i vidi mozesh li ga otvoriti ili jednostavnije pokusaj instalirati unsigned applikaciju.

Izvolii :cool:

Član
RE: Nokia n95 hacked ..handy weather - bhtuning.com

moja pomoć od mene ti je, mani se bakrača :icon_biggrin:

salim se, sretno kod razotkrivanja mita a sve sto treba jeste da potrazis forum s tom tematikom, u proslosti sam sam sebi ubacivao jezike, mijenjao software, izmedju ostalog i 'certificirao' symbiane (radilo se o noki-icama :D koje su sad vec zastarjeli modeli al et')

zakljucak-google :icon_biggrin:

i ako naletis na neku stranicu gdje ne kapiras nista, pokusas sa google translatorom i... ma sve je to snalazljivost i normalno moras malo odvojiti vremena :D

Član
sinoc sam uzeo certifikat od kineza...bice mi u12 gotov..pa cu onda da probam...jesam li sta uspio..

Član
"hakovao" mobitel a ne znas aplikaciju da pronadjes :) bjaaaaaazi bolan, bjaaaaaaazi, ma bjaaaaaaaaaaaaziiiii :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.