Mrva Član 10.11.2008 #47 Spico007 je napisao(la): Mac,mac,mac......:lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol:
Spico007 Član 12.11.2008 #49 Aj sto si skroman,lijepo reci ljudima da si ljetos na treningu isao ispod 11....
coyotus bastus Član 12.11.2008 #51 Dok nebude zvanicno necu nista da pricam prvo rezultati pa onda prica a ne prica a nigdje rezultata
enesss Legend 13.11.2008 #55 nema sta.....kao sto svi kazu......svaka ti cast pravi si racer!! dabogda on isao i ispod 10 :icon_mad:
nema sta.....kao sto svi kazu......svaka ti cast pravi si racer!! dabogda on isao i ispod 10 :icon_mad:
edo_16v Član 13.11.2008 #56 coyotus bastus je napisao(la): Evo to je sto sam uspio iskopati pa ako sta uspijes vidjeti.:shy: Kliknite za proširenje...
coyotus bastus je napisao(la): Evo to je sto sam uspio iskopati pa ako sta uspijes vidjeti.:shy: Kliknite za proširenje...
šakal Član 13.11.2008 #57 enesss je napisao(la): nema sta.....kao sto svi kazu......svaka ti cast pravi si racer!! dabogda on isao i ispod 10 :icon_mad: Kliknite za proširenje... POTPIS
enesss je napisao(la): nema sta.....kao sto svi kazu......svaka ti cast pravi si racer!! dabogda on isao i ispod 10 :icon_mad: Kliknite za proširenje... POTPIS
mtopic Član 13.11.2008 #59 Aleksandar jtd je napisao(la): svaka cast ovo se rijetko vidja Kliknite za proširenje... Pa i nije bas rijetko ... Ja ga vidjam skoro svaki dan! :lol:
Aleksandar jtd je napisao(la): svaka cast ovo se rijetko vidja Kliknite za proširenje... Pa i nije bas rijetko ... Ja ga vidjam skoro svaki dan! :lol:
G gemo g Član 14.11.2008 #60 jos jednom svaka cast...ovaj drugi motor u bunkeru me jako fascinirao....za sve pohval...