GOLFVR6 Član 24.11.2008 #151 coyotus bastus je napisao(la): Daj koju sliku ponoci da vidim kako izgleda al na putu. Kliknite za proširenje... Probat cu veceras koju sliku okinuti pa stavim Stay tuned...
coyotus bastus je napisao(la): Daj koju sliku ponoci da vidim kako izgleda al na putu. Kliknite za proširenje... Probat cu veceras koju sliku okinuti pa stavim Stay tuned...
GOLFVR6 Član 25.11.2008 #152 Evo sinoc nesto probao uslikati, al je vrijeme u qrcu, kisa itd. Evo bezze 2 slike al tu se nista ne vidi Kratko Dugo
Evo sinoc nesto probao uslikati, al je vrijeme u qrcu, kisa itd. Evo bezze 2 slike al tu se nista ne vidi Kratko Dugo
DiAbLo Član 25.11.2008 #153 Ouuu , ne znam kako nisam ovog VR-a prije komentarisao ... Svidja mi se pravoooo , svaka cast , samo tako nastavi
Ouuu , ne znam kako nisam ovog VR-a prije komentarisao ... Svidja mi se pravoooo , svaka cast , samo tako nastavi
GOLFVR6 Član 06.12.2008 #155 Ovako su kola izgledala zadnjih par dana. G4 look far sa narezanim staklom, luda kombinacija Razlog je bio zavrsavanje zapocetog, kise su padale i farovi rosili a razlog pogledajte na slici Pur pjena i dobro natopio i ostavio da se susi, nakon susenja skalpelom sam to koliko toliko obrezao i uoblicio. Onda je uslijedilo rastavljanje i zasticivanje. Prvi sloj Drugi sloj Onda bojanje straznjeg dijela isto u crno Skidanje zastite i vracanje ukrasnog ringa na svoje mjesto Usporedba I sve slozeno
Ovako su kola izgledala zadnjih par dana. G4 look far sa narezanim staklom, luda kombinacija Razlog je bio zavrsavanje zapocetog, kise su padale i farovi rosili a razlog pogledajte na slici Pur pjena i dobro natopio i ostavio da se susi, nakon susenja skalpelom sam to koliko toliko obrezao i uoblicio. Onda je uslijedilo rastavljanje i zasticivanje. Prvi sloj Drugi sloj Onda bojanje straznjeg dijela isto u crno Skidanje zastite i vracanje ukrasnog ringa na svoje mjesto Usporedba I sve slozeno
dadao_style Član 06.12.2008 #157 ovo je sad perfektno kad si ofarbo oko sočiva baš moćno izgleda svaka čast
Trozic Član 07.12.2008 #165 dobro si farove napravio a najbolje je što su uniktani,svaka čast super izgledaju