edo_16v Član 09.01.2008 #20 Oggy je napisao(la): jesi li ovo vario lim preko starog lima? Kliknite za proširenje... komadi lima koji se bili nagrizeni korozijom su isjeceni i onda su pravljenje "malo" vece fleke i zavarivale se preko
Oggy je napisao(la): jesi li ovo vario lim preko starog lima? Kliknite za proširenje... komadi lima koji se bili nagrizeni korozijom su isjeceni i onda su pravljenje "malo" vece fleke i zavarivale se preko
edo_16v Član 10.01.2008 #24 Dino je napisao(la): Svaka cast Edo! Dobro se spramas za sezonu Kliknite za proširenje... prodao sam ga prije 20-ak dana
Dino je napisao(la): Svaka cast Edo! Dobro se spramas za sezonu Kliknite za proširenje... prodao sam ga prije 20-ak dana
IGY Član 10.01.2008 #27 edo_16v je napisao(la): Dino je napisao(la): Svaka cast Edo! Dobro se spramas za sezonu Kliknite za proširenje... prodao sam ga prije 20-ak dana Kliknite za proširenje... velika steta :icon_cry:
edo_16v je napisao(la): Dino je napisao(la): Svaka cast Edo! Dobro se spramas za sezonu Kliknite za proširenje... prodao sam ga prije 20-ak dana Kliknite za proširenje... velika steta :icon_cry: