FIAT polako oduzima dušu Maseratiju...

FIAT polako oduzima dušu Maseratiju...

Član
Maserati-Kubang-SUV-160.jpg

FIAT polako oduzima dušu Maseratiju. Krenulo se lagano sa Lanciom, sada i Maserati... Jedino pozitivno u svemu što Alfa Romeo polako ide ka starim stazama... Više u članku ispod:

http://turbo-portal.com/index.php/vijesti/vijesti-iz/svijeta/522-maserati-na-bazi-chryslera

Član
ma ovi iz fau vea imaju svoje insidere u fiatu, zato fiat ne moze naprijed...sta drugo neg zavjera majku im svabsku :D:cool:

Član
nisam dao komentar s te strane,da podjebavam il tako nesto, nisam uopste protiv fiata, tako da nisam mislio nista lose. Nego cinjenica je da fiat propada, ne govorim ekonomski il u tom smislu jer to ne znam, pravo da kazem i ne zanima me. Govorimo o dizajnu, svaku godinu korak nazad, dugo nije bio neki auto vrijedan paznje

Član
ArminM je napisao(la):
nisam dao komentar s te strane,da podjebavam il tako nesto, nisam uopste protiv fiata, tako da nisam mislio nista lose. Nego cinjenica je da fiat propada, ne govorim ekonomski il u tom smislu jer to ne znam, pravo da kazem i ne zanima me. Govorimo o dizajnu, svaku godinu korak nazad, dugo nije bio neki auto vrijedan paznje

ovo je vrijedno paznje, kad vidis prethodnu generaciju
fiat-multipla-1.jpg

:lol::lol::lol:

Član
nisam ni ja napisao da podjebavam , nego zaebancije radi ;)..
a alfa se cupa najavljuju nekoliko super modela, maseratti i ferrari su ok i profitabilni, ne vjerujem da ce njih sta unistiti, a fiat izbacuje novi model na svaka dva nova modela konkurenata pa nije ni cudo sto propadaju, nasljednika kupea nema, recimo novog stila nema, ili cupea s 4 vrata koji je postao atraktivan segment, pa limuzine itd., a u biti fiat je najkomercijalniji brend koncerna i trebao bi da pravi najvise profita...
imaju fiat 500 i misle mjenjat boju i nadoknaditi sve, a ***** :cool:

btw. multipla je funkcionalno auto i bukvalno je pravljena da funkcionise ne da izgleda, oni koji je imaju su odusevljeni koliko je to auto, doduse malo ih ima :cool:

multipla je dobra za prevoza raznih stvari ma ko kamion je mozes s paletarom u njuc uc :lol:

al je ruzna ko smrt :lol::lol::lol:

fiat zatajio je*ala ih fica pravo :lol: