Član
andre306 je napisao(la):prejaka hondica, imao jednu, da nije na prodaju slucajno???
Ne znam ni sam...uložio sam previse u nju a u međuvremenu ostadoh bez posla...pisam pametan. Možda kroz-mjesec dva, al nije nista sigurno:icon_confused:

andre306 je napisao(la):prejaka hondica, imao jednu, da nije na prodaju slucajno???
pdarijo je napisao(la):P.S. ovih dana je na stock oprugama i zimskim gumama - jbg, zima :icon_crypa da je ne slikam takvu evo slike od prije mjesec-dva-tri...
Esmir_crx je napisao(la):nije losa honda na slikama inace to ne mora nista znaciti dok ne vidis auto ipak je cuvaj vidim kazaljke su crvene da nije bio vti motor u njoj prije tog D16A9?![]()
ok ako treba neki dijelova imas pmpdarijo je napisao(la):Esmir_crx je napisao(la):nije losa honda na slikama inace to ne mora nista znaciti dok ne vidis auto ipak je cuvaj vidim kazaljke su crvene da nije bio vti motor u njoj prije tog D16A9?![]()
Nije, nije Vti...bio je D16A8 (napisao sam u uvodu)...to samo sam stavio sat sa Vti-a, nisam imao drugi.
onda nemas brige to je ogromna predost vjeruj mipdarijo je napisao(la):OK! Hvala...ako zatreba, mada imam i ja jos jednu u dijelovima
Esmir_crx je napisao(la):onda nemas brige to je ogromna predost vjeruj mipdarijo je napisao(la):OK! Hvala...ako zatreba, mada imam i ja jos jednu u dijelovima
ja sam do sada imo 4 crx-a i uvijek sam imo u zamjeni jednog za svaki slucaj i isplati se takodje i sad imam jednog civica u rezervi![]()
cekaj i docekaces svoju vozilicu samo treba vremena i paraEsmir_crx je napisao(la):meni je prije možda neki 2 il 3 godine umakla preluda neko uzo prije mene,
bila ista moja nešto joj falilo,al dok sam čuo da se prodaje ošla jbg.
a da je bilo otplatilo bi se nama![]()
pdarijo je napisao(la):NITRO je napisao(la):lijepa honda al ipak je 91' jer su se do tad radile,onda su krenule crx el solpdarijo je napisao(la):Dakle,
CRX 1.6 16v DOHC, nekad bio D16A8 od 125 KS, sada D16A9 od 133KS, (ona bez katalizatora) iz '93 god. koji me kostao trecinu auta, al isplatilo se!!
Motor je stock, tako ce i ostati! Spustena, nesto malo izduv, KN filter, zadnji lonac Suzuki GSX-R 1100
P.S. ovih dana je na stock oprugama i zimskim gumama - jbg, zima :icon_crypa da je ne slikam takvu evo slike od prije mjesec-dva-tri...
))
To je onaj fazon da neki model 'preleti' godinu unaprijed kao i ona sa generacijom '86-'87 (recimo imaš stari model '87 g.p. a ustvari je pravljen do '86 ????) i sa Civic-om '91-'92...To nekad pravi zbrku kod kupaca!! Tako da je stvarno rijetkost naci ovaj model CRX-a '92 godište. A drugi motor koji sam ubacio je izvađen iz Honde CONCERTO '93 koji je pravljen do '95 al se taj isti motor u crx ubacivao do '91. Znam za dvije u Mariboru (Slovenija) koje su '92 g.p.Eto...