Danas sam bio u Banja Luci u servisu Vidovic svratio sam samo da proverimo koliko kosta set kvacila za mog golfa 4 i kada su mi rekli cenu iznenadio sam se koliko je skupo.Covjek iz servisa mi je proverio auto odmah da vidi dali je do lamele ili zamajca kaze da je lamela dobro ali da je zamajac malo otiso, pito sam ga dali treba menjati odmah covjek mi je reko da treba da sacekam da jos ode ili crkne skroz to jest kad crkne skroz necu moci da saltam brzine.
ja bi to menjo odmah ali skupo mi u ovlastenom servisu naboli su cjene jos kazu neka reparacija dam im svoj set kad skinu i da kupim novi set.
Cena set
zamajac 1350km
lamela 350
druk lezaj 150
to su cene odprilike marka gore dole a nedavno sam naso na pik djelovi za auta i pitao sam kolko kod njih kosta set kvacila
set kvacila 215km SACHS
druk lezaj hidraulicni 105km Sachs
zamajac 720km Sachs
covek kaze da je ovo original za golfa 4 set.
Pa mi treba savet dali da menjam ovo u ovlastenom servisu ili da kupim ovo gde se prodaju delovi i odem kod mehanicara i premenim.Kako tolika razlika u ceni i dali moze biti ovo neki laznjaci gde se prodaju delovi i dali je samo u ovlastenom servisu original djelovi. HVALA
ja bi to menjo odmah ali skupo mi u ovlastenom servisu naboli su cjene jos kazu neka reparacija dam im svoj set kad skinu i da kupim novi set.
Cena set
zamajac 1350km
lamela 350
druk lezaj 150
to su cene odprilike marka gore dole a nedavno sam naso na pik djelovi za auta i pitao sam kolko kod njih kosta set kvacila
set kvacila 215km SACHS
druk lezaj hidraulicni 105km Sachs
zamajac 720km Sachs
covek kaze da je ovo original za golfa 4 set.
Pa mi treba savet dali da menjam ovo u ovlastenom servisu ili da kupim ovo gde se prodaju delovi i odem kod mehanicara i premenim.Kako tolika razlika u ceni i dali moze biti ovo neki laznjaci gde se prodaju delovi i dali je samo u ovlastenom servisu original djelovi. HVALA