Član
Eh ovako kolege,u planu sam da kupim xenone i imam ponudu od jednog covjeka iz Tuzle za xenone marke Lux Pro.Jel ima ko takve ili .....Pa da pitam vas koji imate koliko jacina je najbolje da uzmem ja sam mislio 6000K uzeti.Posto je u mene odvojeno kratko i dugo konto sam prvo uzeti sad H7 kratko dok nisam potrosio pare a posle kad opet skupim ja mislim da je H1 dugo.Pa da vas pitam jel dobra ideja da tako uradim da prvo uzmem kratka i ove marke jer nisam bas jak sa parama da se bacam na neku marku skupu.Ovaj set ce me izaci oko 120KM bez ugradnje........Unaprijed svima hvala....u pitanju je passat model 2003 godine....
Ili je bolji Cobra set za 130 KMpassat2003 je napisao(la):Eh ovako kolege,u planu sam da kupim xenone i imam ponudu od jednog covjeka iz Tuzle za xenone marke Lux Pro.Jel ima ko takve ili .....Pa da pitam vas koji imate koliko jacina je najbolje da uzmem ja sam mislio 6000K uzeti.Posto je u mene odvojeno kratko i dugo konto sam prvo uzeti sad H7 kratko dok nisam potrosio pare a posle kad opet skupim ja mislim da je H1 dugo.Pa da vas pitam jel dobra ideja da tako uradim da prvo uzmem kratka i ove marke jer nisam bas jak sa parama da se bacam na neku marku skupu.Ovaj set ce me izaci oko 120KM bez ugradnje........Unaprijed svima hvala....u pitanju je passat model 2003 godine....