Član
Eh raja, ovako da predstavim novi autic .. i pre sam imao Clio ( bordo,udes na Ciglanama) al et Hvala Bogu nista mi nije biloo ....
Pre par dana sam kupio auto pa et krenuo sam sa nekim radovima
Sugestije ,prijedlozi svi dobro dosli.
Fabrika grijanje sjedista,el.stakla,el.retorovizori,RS sjedista.. i jos mnogo toga,bice slike.
Eh sta sam uradio skinuo sam maglenke koje su bile pa cu ubacit sa Ligom majstorom neke led diode
Nasli farove u Cazinu(uz pomoc Lige spustili cijenu)
Eh ubacili po jos jedan projektor i po narudzbi firma nam napravila CCFL WHITE za ove farove..
Ubacena muzika 6 zvucnika i cd Sony Xplode
Mehanika......
Stavljeni novi diskovi,plocice nazad.. filter goriva novi..
Ovih dana aBd ide napred novi diskovi,plocice,kugle,krajnice,nosac.. ulje,filteri,g12
Eh sledece sto ide kupovina..Xenon h1; led diode za tablice i unutrasnjost, eh onda dva auspuha pozadi ispod tablice kao kod novog RS..
Spojler od novog RS
Onda potrebno poliranje auta
Zatamnit komplet (mada me zadnja bocna stakla nerviraju jer se otvaraju pa kontam zamenit sa obicnim)
Predlozi,pokloni sve moze ...
Pre par dana sam kupio auto pa et krenuo sam sa nekim radovima
Sugestije ,prijedlozi svi dobro dosli.
Fabrika grijanje sjedista,el.stakla,el.retorovizori,RS sjedista.. i jos mnogo toga,bice slike.
Eh sta sam uradio skinuo sam maglenke koje su bile pa cu ubacit sa Ligom majstorom neke led diode
Nasli farove u Cazinu(uz pomoc Lige spustili cijenu)
Eh ubacili po jos jedan projektor i po narudzbi firma nam napravila CCFL WHITE za ove farove..
Ubacena muzika 6 zvucnika i cd Sony Xplode
Mehanika......
Stavljeni novi diskovi,plocice nazad.. filter goriva novi..
Ovih dana aBd ide napred novi diskovi,plocice,kugle,krajnice,nosac.. ulje,filteri,g12
Eh sledece sto ide kupovina..Xenon h1; led diode za tablice i unutrasnjost, eh onda dva auspuha pozadi ispod tablice kao kod novog RS..
Spojler od novog RS
Onda potrebno poliranje auta
Zatamnit komplet (mada me zadnja bocna stakla nerviraju jer se otvaraju pa kontam zamenit sa obicnim)
Predlozi,pokloni sve moze ...
Prilozi
Poslednja izmena: