Nije zahrđalo ništa, već hoću da podmažem malo dijelove kod ručice mjenjača tj ispod kožice od mjenjača.Htio sam koristiti bijelu mast u spreju ali nisam uspio naći.Pa ako je zahrdjalo nesto onda wd
Vjerovatno, trazio sam ja tu bijelu mast da kupim ali nigdje nisam našao...Tu je uvijek masno, od te neke bijele masti...ako prskas sa WD vjerovatno ce je dodatno razgraditi.
uzmi tot mast najbolje je znas da neces usrati nista kao sa WD-om koji ce sve razgraditi i neces imati masti nistaVjerovatno, trazio sam ja tu bijelu mast da kupim ali nigdje nisam našao...
Teško da ćeš i naći, jer to su masti obično sa osnovom na bazi Kalcijuma ili pak Vazelin, on je samo lako dostupan i bijele boje je. Taj dio je uglavnom sklop plastičnih i metalnih dijelova pa zato ide neka specijalna mast, a meni najviše liči na Vazelin a vjeroavtno bi i on mogao. Mislim da mu ništa neće škoditi da se namaže obična Litijumova mast, ali treba onu bijelu što više ukloniti, da se ne miješaju jer je različita gustina i tačka topljenja i budi svjestan da će od Litijumove pri kontaktu se sve prljati, ostajati tamno. pogotovu kožica mjenjača ili ako je platno...znaš već.Vjerovatno, trazio sam ja tu bijelu mast da kupim ali nigdje nisam našao...