Član
Svasta nesto za VW-a evo i slika, imam jos dosta toga ali nisam uspio uslikati sve... Sve je novo osim vakuma turbine i protokomjera, oni su polovni...
Imam jos dosta toga sto nisam uspio uslikati a i vodenu pumpu za Skodu Feliciju 1.3 sto dodje nosac motora na njoj ali je nisam stigao uslikati...
Zupcasti remen za Audi A3 1.9TDI, Skoda 1.9TDI, Golf 1.9 SDI i TDI =20km
Vodena pumpa Audi A3 1.9TDI, Skoda 1.9TDI, Golf 1.9 SDI i TDI =20km, njih imam 3 komada
korpe i lamele
Protokomjer zraka i vakum za turbinu TDI, Vakum jednom stavljen na auto, a vakum je ispravan i skinut sa slupanog auta i radio je i isproban je i ovako dali radi i radi... Posto je polovno oboje=30km ili pojedinacno po 20 km
Senzori temeprature razni, cetvrtasti sa 4 konektora, polukruzni sa 4 i sa dva, stermo prekidaci, senzori za pritisak ulja itd... =10 km komad
Lezaji tockova prednji raznih dimenzija... Zavnisno 15-25km
Spaner micro remena bez role dodje i ide na VW GOLF AUDI A4 A6 POLO TIGUAN 1.9TDI 2.0TDI
Vidi se i kataloski broj na slikama... =40km
Evo o cemu se radi http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-A6-POLO-TIGUAN-1-9TDI-2-0TDI-FAN-BELT-TENSIONER-/320642308652?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM
Druk lezaji za VW = 15 km komad
Razvodnik paljenja i plocica predpaljenja za VW golfa
Boca vode golf 2 sa senzorom=10km
Lanac i zupcanici za Skoda Fabia 1.4 MPI=20km
Sat za golf 2 220km/h=15km
Zadnji amortizeri VW golf =oba 30km
Spaner seleni i bendiksi za anlaserere= nista ne prelati 15km
Zupcasti remen jos jedan ali audi VW volvo=15km
Nosaci celjusti i plocica=oba 20km
Sajle rucne i kilometar sajle= zavisno koja sajla, ne prelazi 15 km
Prednji amortizer samo jedan pase na Audi A4 stari i novi tip, A6 i passat 5 i 5B=30km
Imam jos diskova i dosta stvari i ali to postavljam dok poslikam sve... Ako koga sta zanima imam plastika ventilacije G4 i prekidac za sva 4 zmigavca, bravu VW passat (delfin), siroke i uske prekidace za zmigavce i brisace G2 itd ali to dok poslikam pa cu postaviti...
Imam jos dosta toga sto nisam uspio uslikati a i vodenu pumpu za Skodu Feliciju 1.3 sto dodje nosac motora na njoj ali je nisam stigao uslikati...
Zupcasti remen za Audi A3 1.9TDI, Skoda 1.9TDI, Golf 1.9 SDI i TDI =20km
Vodena pumpa Audi A3 1.9TDI, Skoda 1.9TDI, Golf 1.9 SDI i TDI =20km, njih imam 3 komada
korpe i lamele
Protokomjer zraka i vakum za turbinu TDI, Vakum jednom stavljen na auto, a vakum je ispravan i skinut sa slupanog auta i radio je i isproban je i ovako dali radi i radi... Posto je polovno oboje=30km ili pojedinacno po 20 km
Senzori temeprature razni, cetvrtasti sa 4 konektora, polukruzni sa 4 i sa dva, stermo prekidaci, senzori za pritisak ulja itd... =10 km komad
Lezaji tockova prednji raznih dimenzija... Zavnisno 15-25km
Spaner micro remena bez role dodje i ide na VW GOLF AUDI A4 A6 POLO TIGUAN 1.9TDI 2.0TDI
Vidi se i kataloski broj na slikama... =40km
Evo o cemu se radi http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-A6-POLO-TIGUAN-1-9TDI-2-0TDI-FAN-BELT-TENSIONER-/320642308652?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM
Druk lezaji za VW = 15 km komad
Razvodnik paljenja i plocica predpaljenja za VW golfa
Boca vode golf 2 sa senzorom=10km
Lanac i zupcanici za Skoda Fabia 1.4 MPI=20km
Sat za golf 2 220km/h=15km
Zadnji amortizeri VW golf =oba 30km
Spaner seleni i bendiksi za anlaserere= nista ne prelati 15km
Zupcasti remen jos jedan ali audi VW volvo=15km
Nosaci celjusti i plocica=oba 20km
Sajle rucne i kilometar sajle= zavisno koja sajla, ne prelazi 15 km
Prednji amortizer samo jedan pase na Audi A4 stari i novi tip, A6 i passat 5 i 5B=30km
Imam jos diskova i dosta stvari i ali to postavljam dok poslikam sve... Ako koga sta zanima imam plastika ventilacije G4 i prekidac za sva 4 zmigavca, bravu VW passat (delfin), siroke i uske prekidace za zmigavce i brisace G2 itd ali to dok poslikam pa cu postaviti...