Volvas Član 09.09.2009 #1 Evo i moje vozilice u ljetnom i zimskom izdanju :icon_smile: Ici ce jos tamna stakla , spojler na zadnju sajbu , te malo veci pragovi :icon_twisted:
Evo i moje vozilice u ljetnom i zimskom izdanju :icon_smile: Ici ce jos tamna stakla , spojler na zadnju sajbu , te malo veci pragovi :icon_twisted:
allroad Super Moderator 09.09.2009 #2 svidja mi se, felge su super a i xenoni fino svijetle koza u unutrasnjosti izgleda fino sretno dalje
mevich Član 10.09.2009 #4 Volvas je napisao(la): Evo i moje vozilice u ljetnom i zimskom izdanju :icon_smile: Ici ce jos tamna stakla , spojler na zadnju sajbu , te malo veci pragovi :icon_twisted: Kliknite za proširenje... Dobro dosao,odlicno ocuvan auto i bas mi se svidja.Daj nam malo opisi motor,specifikacije,koliko je konja stalo unutra i t.d. Vozdra
Volvas je napisao(la): Evo i moje vozilice u ljetnom i zimskom izdanju :icon_smile: Ici ce jos tamna stakla , spojler na zadnju sajbu , te malo veci pragovi :icon_twisted: Kliknite za proširenje... Dobro dosao,odlicno ocuvan auto i bas mi se svidja.Daj nam malo opisi motor,specifikacije,koliko je konja stalo unutra i t.d. Vozdra
Volvas Član 10.09.2009 #6 Motorcek je common rail dizl sa 75 KW , a sto se felgi tice njih bi rado zamjenio za neke 16-ke
Volvas Član 11.09.2009 #11 Pa prevelike su ove 17" za njega ... Bar za moj ukus , mrzim osjetiti svaku rupu